Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO BAČIĆ

'Nema potrebe da budem i politički tajnik HDZ-a'

Branko Bačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.07.2019.
u 10:50

Upitan treba li se sazvati sjednica Sabora ukoliko rekonstrukcija Vlade ne bude gotova do ovoga petka, Bačić je ustvrdio kako je u tom slučaju opravdano sazvati izvanrednu sjednicu Sabora.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić izjavio je u srijedu da nema potrebe da uz sve dužnosti koje obnaša, bude i politički tajnik HDZ-a, a poručio je i kako o mogućem smanjenju broja ministarstava treba čekati očitovanje premijera Andreja Plenkovića.

Na novinarsko pitanje vidi li se na funkciji političkog tajnika HDZ-a, koju je do sada obnašao bivši ministar uprave Lovro Kuščević, Bačić je kazao da za to nema potrebe.

"HDZ je velika stranka, ima veliki broj kvalitetnih dužnosnika i ne vidim razloga da se u jednoj osobi gomila niz funkcija", izjavio je Bačić uoči sastanka užeg kabineta Vlade. Dodao je da uz dužnosti predsjednika Kluba zastupnika HDZ-a, predsjednika Županijske organizacije Dubrovačko-neretvanske županije, nema potrebe da obavlja još jednu.

Upitan treba li se sazvati sjednica Sabora ukoliko rekonstrukcija Vlade ne bude gotova do ovoga petka, Bačić je ustvrdio kako je u tom slučaju opravdano sazvati izvanrednu sjednicu Sabora.

Naglasio je i kako se o mogućem smanjenju broja ministarstava treba čekati očitovanje predsjednika Vlade Andreja Plenkovića kao i da se na jučerašnjem koalicijskom sastanku razgovaralo o rekonstrukciji Vlade.

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:24 10.07.2019.

Šteta, gospodin Bačić je vješt i iskren komunikator, mogao bi premostiti mnoge političke jaruge. Strpljiv u svome nastupu, sluša kada razgovara sa sudionicima, ne laže već izbjegava odgovore kada misli da odgovor treba izbjegnuti. Nema vijesti da je iskoristio položajožaj za osobno i obiteljsko bogaćenje. Politički suparnici HDZ-a ga očito poštuju i očito ima politički poželjan koalicijski i pregovarački potencijal. Po meni bi bio sposoban politički tajnik HDZ-a.

FA
fajlpz
12:06 10.07.2019.

Ajme vidi ovoga bože pomozi nam

MA
magnum2013
17:02 20.07.2019.

Ovaj Bačić im je zlata vrijedan. Kak nešto zagusti njega gurnu naprijed da " objasni". Priča puno, skoro ništa ga nije razumjeti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije