Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrg u Bjelovaru

Nema nikakvog razloga da Ruža Tomašić ne bude na listi za Europski parlament

'24.11.2012., Trg bana Josipa Jelacica, Zagreb - Predsjednik HSS-a Branko Hrg dao kratku izjavu novinarima oko proracuna, poreza na nekretnine. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
09.02.2014.
u 14:39

Predsjednik HSS-a tvrdi da je predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević poslala doznanja da je spremna uklopiti se u okvire europskih pučana

- Nema nikakvog razloga da Ruža Tomašić ne bude na listi za Europski parlament jer je lagano  već dala do znanja da je spremna uklopiti se u okvire europskih pučana - kazao je Branko Hrg, predsjednik HSS-a, odgovarajući u Bjelovaru na novinarska pitanja vezana za jasne poruke koje su iz Europe stigle oko ponovne kandidature predsjednice HSP-a dr. Ante Starčević, a koja bi se, kao što je poznato, zajedno s HSS-om Marijanom Petir trebala naći na HDZ-ovoj zajedničkoj listi za Europski parlament.

Iako se prema nedavno pristiglim porukama Europa tome protivi, Hrg u tome ne vidi nikakav problem. Predsjednik HSS-a tom se prilikom očitovao i oko mjesta koje će na zajedničkoj listi imati Marijana Petir, kazavši da to još nije dogovoreno, no da je siguran da će ona biti prva među HDZ-ovim partnerima.

Inače, Hrg je u Bjelovar stigao kako bi obišao jubilarni 10. Pčelarski sajam i ujedno se sastao s lokalnim čelništvom stranke. Naime, HSS u Bjelovaru i bjelovarskoj županiji u zadnje vrijeme bilježi stalne potrese, za koje Hrg kaže da su tek preslagivanja iz kojih će stranka izaći još jača.

>>Karamarko o Tomašić: Ne vidim razloga da ne bude na našoj listi

Komentara 16

DU
Deleted user
15:10 09.02.2014.

Neki dan je rekla kako će "ostati dosljedna sebi"... (ili sl.)

LE
leurdovac
16:33 09.02.2014.

Slab sam sa slovima. Bio bih zahvalan ako bi mi netko objasnio što znači "poslala doznanja" u podnaslovu . Nije mi jasno je li ovaj lik to izgovorio ili je umotvorina nekog drugog.

DE
DEMOS1
07:17 10.02.2014.

Veli gospodin Branko Hrg da se oko lista još nisu dogovorili ali je siguran kako će Marijana Petir od koalicijskih partnera biti prva na listi ..... dakle čak i ispred HSP-AS odnosno Ruže Tomašić,..... i ostalih?!... Teško, teško... da ne kažem nemoguće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije