Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snijeg blokirao prometnice

Obustavljena nastava u jugozapadnom dijelu BiH

Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
26.02.2018.
u 12:27

Kako su priopćili iz vlade HBŽ-a, zbog vremenskih neprilika koje su zadnjih dana pogodile područje ove županije nastava se odgađa

U ponedjeljak je odgođena nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije (HBŽ) zbog velikih snježnih nanosa te je zatvoreno više regionalnih i magistralnih prometnica u jugozapadnom dijelu Bosne i Hercegovine.

Kako su priopćili iz vlade HBŽ-a, zbog vremenskih neprilika koje su zadnjih dana pogodile područje ove županije nastava se odgađa, a odluka hoće li je biti sutra donijet će se tijekom današnjeg dana nakon što nadležne službe izvrše procjenu o stanju na terenu. 
Snježne padaline uz snažan vjetar i niske temperature otežale su život u ovome jugozapadnom dijelu BiH te su zatvorene brojne prometnice.  Prema izvještaju Auto moto saveza (AMS) u BiH zbog loših vremenskih uvjeta, snježnih nanosa i snažnog vjetra zabranjen je promet za kategorije vozila na dionicama cesta M-15 Livno - Šuica (preko prijevoja Borova Glava), Glamoč - Mliništa, R-415 Kupres - Šipovo, R-419 Rakitno - Blidinje i R-433 Ulog - Klanci. Na dionici M-15 Tomislavgrad - Šujica zabrana je prometa za vozila ukupne mase preko 3.5 tone.

 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
trolokva
15:43 26.02.2018.

Izginuse mi duvnjaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije