Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Englezi razbijaju glavu, a Dalić primjenjuje Červarovu taktiku

Hrvatska nogometna reprezentacija
Igor Kralj/Pixsell
14.07.2018.
u 09:11

Seizmolozi javljaju da je diljem Hrvatske, nakon Mandžukićevom gola lijevom nogom, koju je upotrijebio prvi put u životu, zabilježeno podrhtavanje tla! Hrvatska slavi svoje heroje, cijeli svijet traži Dalićevu tajnu formulu, ali FIFA-i ni to nije dovoljno!

SUBOTA, 7.7.

Zbog glupih pravila FIFA-e, Hrvatska nakon pobjede nad Argentinom nije automatski proglašena za prvaka svijeta i okolice, iako je tada i nogometnim laicima bilo jasno da je najbolja. Tako su momci još morali pobijediti Island, Dansku i danas Rusiju. Normalno, dečki su se počeli zezati, pa je na kraju i Vida dao gol, iako mu to nije u opisu posla. Pucali su se i nekakvi penali, a tek je to bilo smiješno, jer su neki Rusi očito zaboravili da za Hrvatsku brani Subašić.

 

NEDJELJA, 8.7.

Cijeli svijet priča o Narodnoj princezi Kolindi! Najprije je zaplesala u loži, pred Medvedevom i svitom, a onda se spustila u svlačionicu i zapjevala s Dalićem i dečkima. Ovoga puta, svi su bili obučeni. Oporba se u Hrvatskoj sprda s Kolindinim ulascima u svlačionicu, a ostatak Hrvatske se sprda s njima, jer bi 99% ljudi napravilo isto što i ona. Uletjeli bi u svlačionicu i zapjevali s igračima, Dalićem i svima koji su zaslužni za ove dane ponosa i slave!

 

PONEDJELJAK, 9.7.

FIFA ne da politiku u svoju butigu! Možete putovati na Svjetsko prvenstvo, možete pjevati, plesati, radite što god hoćete, samo, za Boga miloga, u Rusiji ne spominjite Ukrajinu! Ne spominjite ni autokraciju, ni korupciju prilikom djele domaćinstva, ni ubijene i uhićene oporbenjake i novinare, ni ljudska prava, a ako vas netko upita nešto o Krimu, pravite se da nikada za njega niste čuli. Vida i Vukojević, zaboravili su pravila i pozdravom “Slava Ukrajini”, izazvali skandal. Ogi ide doma...

 

UTORAK, 10.7.

Hrvatska je obezglavljena! Plenki i Kolinda su izvan zemlje, Jandroković krenuo s Plenkijem u Rusiju po lajkove za fotke iz lože i svlačionice, ali ništa ne brinite, situacija je pod kontrolom. Vitez Reiner, obukao je oklop i uzde čvrsto stisnuo u ruke. Hrvatska spava mirno i čeka novu žrtvu Vatrenih. Na meniju je Engleska, skromna i draga otočna državica, koja je iz nepoznatog razloga zaključila da je favorit i da će pregaziti Hrvatsku, kao plitak potok. O Bože, kakva greška!

 

SRIJEDA, 11.7.

Hrvatska igra polufinale Svjetskog prvenstva, cijeli svijet napeto gleda, a mi hladni kao špricer! Englezi razbijaju glavu kako da nadmudre Zlaju Dalića, ali nemaju šanse. Zlatko opet primjenjuje nekadašnju taktiku Lina Červara! Dakle, pušta protivnika da se ponada, a onda ga dobije u neviđenom trileru živaca. Panika je nastala kada je shvatio da su Englezi toliko loši da neće izjednačiti. Badelj je čak u jednom trenu igrao rukom, ne bi li pomogao Englezima, ali ništa od penala...

 

ČETVRTAK, 12.7.

FIFA se zainatila i inzistira da igramo i finalnu utakmicu i to protiv Francuza. Dobro, lijepa prilika da im vratimo za polufinale iz 1998. Jučer nije bilo Kolinde u loži, a Plenkija i Jandrokovića potpuno je ignorirao režiser prijenosa, tako da ih nismo ni vidjeli, osim na snimkama iz svlačionice. Hrvatska je u deliriju. Nakon ovoga, planiramo letove u svemir, rješavanje krize na Bliskom istoku, pomirenje Izraela i Palestine i tko zna što još. Nije nama samo nebo granica. Granica nema!

 

PETAK, 13.7.

Seizmolozi javljaju da je diljem Hrvatske, nakon Mandžukićevom gola lijevom nogom, koju je upotrijebio prvi put u životu, zabilježeno podrhtavanje tla! Hrvatska slavi svoje heroje, cijeli svijet traži Dalićevu tajnu formulu, ali FIFA-i ni to nije dovoljno! I dalje ne želi proglasiti Hrvatsku prvakom svijeta, nego nakon Engleza, šalje Francuze. Izgleda da će ovo biti zadnja utakmica. Nema frke, dajte i te Francuze! Ne bojimo se ni njih. Ljudi, još samo dva dana...

 

 

Komentara 11

NE
nevjerujženikojalaže
09:21 14.07.2018.

''dajte i te francuze'' ? sram vas bilo vl. gdje je tu poniznost i karakter hrvatske reprezentacije koju iskazuju u repki ? ponašate se poput arogantnih engleza a mi to sigurno nismo.

DH
dalibor.hren
09:20 14.07.2018.

Samo polako! Reče Zlatko: korak po korak! Ostao je samo jedan, najteži i najveći!!!

DR
Drmiha
09:46 14.07.2018.

,,neki rusi" ,,dajte i te francuze" sramotno novinaru sramotno. Hrvati koji vole svoju domovinu se ogradjuju od ovoga teksta . Respekt svima koji su igrali protiv vatreni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije