Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mora se promijeniti'

Nekoliko dana nakon početka škole dobila poziv od ravnatelja: Nevjerojatno što im smeta

Škola
Foto: DPA/Pixsell
1/3
16.09.2019.
u 11:03

Četverogodišnji dječak našao se u centru pozornosti zbog svoje frizure. Naime, vodstvu škole ne sviđa se njegova dugačka kosa

Baka Randi Woodley iz američke savezne države Teksas ogorčena je na osoblje škole koju njezin četverogodišnji unuk pohađa zbog odnosa prema njegovoj frizuri.

Naime, dječak ima dugačku kosu, a baka tvrdi da su joj u školi rekla da njegova kosa''odvlači pozornost'' te da se ošiša ili da ''odjene haljinu i bude djevojčica''.

U školi su baki također savjetovali da sinu kosu isplete u pletenice ili je veže u punđu ako ga ne želi ošišati, piše CNN.

Dogodilo se to nekoliko dana nakon što je dječak krenuo u školu, nakon čega je baka dobila poziv od ravnatelja.

– Ne razumijem zašto je konjski rep moga unuka drukčiji od konjskog repa bilo koje djevojčice. I zašto konjski rep odvlači više pozornosti nego da odjene haljinu. Rekla sam im da ću odsad unuku plesti kosu ili ću je vezati u punđu, no borit ću se da se ta njihova politika promijeni – kazala je dječakova baka.

Naime, prema školskim pravilima o odijevanju, dječaci ne smiju imati kosu dužu od ramena, a dječacima je zabranjeno i nošenje konjskog repa i sličnih frizura.

U školi pak nisu htjeli komentirati slučaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije