Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Castel Volturno
Povratak na članak

Nekoć popularno ljetovalište sada je oronulo izdanje iz noćne more

Smješten na obali 48 kilometara sjeverno od Napulja, ovaj otrcani grad korijene vuče još iz doba Etruščana

Komentari 6

Avatar rubinet
rubinet
10:14 19.10.2018.

Što bi sad rekao Benito?

VL
DU
Deleted user
14:35 19.10.2018.

znaci youtube je dozvoljen kad vecernji stavi, a kad ja stavim onda dobijem ban ….I u cemu je sad problem, pa zar I u vecernjem nema svako malo o "njima", ona "slasticarka" iz paname, onaj "Duje" nigerijac iz zagreba, oni G otovinini afrikanci "Šime" i "Mile" sto rade na tunogojilištu, onda onaj sto se svako malo pojavi sto brine o djeci u africi ima ih par sto su bili u vecernjem a kao posvojili CRNACKU djecu, neki put kad citas vecernji ispada da je moderno i svak treba imat svog crnca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.