Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anvar Azimov:
Povratak na članak

Neke države, prije svega SAD, žele destabilizirati svjetski sustav

Ključni destabilizirajući čimbenik ostaje agresivna politika nekih država Zapada, koji pokušavaju restaurirati svoju nekadašnju dominaciju

Komentari 31

AM
AMD------------------------
17:01 11.02.2020.

niste vi nista bolji.

VL
BE
bergorest
21:22 11.02.2020.

Diktator Putin i njegova klika najveći su destabilizator i ugroza mira i opstanka ovog planeta, a najgori su neprijatelji prema svom narodu kojeg teroriziraju u getu zvanom Rusija.

VL
Avatar Mentat
Mentat
17:00 11.02.2020.

A vi ga želite stabilizirati? Ahahahahahahaha 🤣🤣🤣 Rusi, rusi, tko s vama posla nije imao, ni taj vas ne bi skupo platio...

VL
ZA
zarko815
23:44 11.02.2020.

Dovoljno je saznanje da se i plaća emigrantima nitko ne bi htio ići živjeti u Rusiji

VL
NA
navijeke
20:56 11.02.2020.

Zaanimljivo je čitati ovakve izjave od osobe koja predstavlja državu koja je sve samo ne dobronamjerna prema Hrvatskoj.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:18 12.02.2020.

Napao si dvije države oteo njihov teritoriji i službeno pripojio Rusiji.

VL
TM
trade_mark
12:01 12.02.2020.

ovaj lik je personifikacija rusije kako ju ja doživljavam - bahat, umišljen, ne pretjerano kulturan, potamanio bi 50% čovječanstva jer mu se ne sviđa kako razmišljaju. uglavnom, ništa pretjerano pozitivno. hvala.

VL
DU
Deleted user
18:25 11.02.2020.

Zapad je još uvijek dominantan

VL
DU
Deleted user
09:59 14.02.2020.

Pa nije lako braniti toliki teritorij! U pitanju je zavist i ništa drugo. Zapad od Napoleona pa do danas nikad to nije mogao da podnese to da jedan "bezvezni i primitivni" slavenski narod ima toliki teritorij. Kako mogu oni imati toliki teritorij?Amerika toliko voliju Rusiju da ih vole vidjeti 6 ruskih država. Ovo nisu moje riječi, nego riječi Američkog visokog političara na medijima. Uostalom to je i bio plan CIA- koji je i dalje na snazi. I zato se demonizira Rusija...I sad se mi čudimo Ruskim potezima....

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
17:58 12.02.2020.

Anvare, jeste htijeli Trumpa za predsjednika SAD-a? Pa sad gledajte...

VL
VA
valerio
17:59 11.02.2020.

Ja se pitam gdje smo mi u tom svjetskom sustavu.

VL
MA
MaliMirko
17:28 11.02.2020.

Ukratko, stalnim clanicama Vijeća sigurnosti UN-a koje tim istim UN-om u realnosti zapravo upravljaju odgovara stanje "teorije kaosa". Pogotovo USA cija industrija ne bi imala sto proizvodit jer bi zalihe svega bile prevelike i ne bi bilo globalne potrosnje.

VL
DU
Deleted user
20:05 11.02.2020.

Treba reći istinu, nova podjela svijeta je počela padom berlinskog zida. Zapad je na samom početku pošteno krenuo prema Rusiji, ali u jednom trenutku netko je počeo gurati Rusiju u kaos, gurao ju je u bijedu, da bi se štoo jeftinije domogao njenih bogatstava pri tome su prednjačili Britanci i Amerikanci. Istovremeno širenje interesnih zona zapada išlo je kao po "loju". Sreća za nas, jer je Tuđman iskoristio trenutak da stvori državu Hrvatsku, da je tog trenutka Rusija bila jaka, nikada, pa ni tada Hrvatska se ne bi oslobodila od Srbije(JUgoslavija je postala maskirana Srboslavija kao 1918. godine), a posebice da je uspio puč u Rusiji koji je bio koordiniran sa Beogradom. Dolaskom Putina Rusija se okrenula sebi, svojim ljudima i Putin je uspio Rusiju vratiti na Političku scenu kao velikog igraća. Putin je šutio i radio,(tu mu je zapad nesvjesno pomogao) nije ratovao, nego je novac ulagao u standard građana i naravno samo dogradio već razrađena oružja SSSR-a dodajući IT znanja i tehnologiju koju je usvojio od zapada i usavršio svojim znanstvenicima i razvio neka sasvim nova strahovita oružja.Zapad uljujan uspjesima, zaostao je 10 godina i zato sada i ukidaju sporazume, jer unutar potpisnih sporazuma Rusija je razvila oružja i apsolutno je nadmoćna. Dolaskom Trumpa, Amerika i Nato žure da poravnanju vojne i ekonomske moći,(a to nije moguće unutar potpisanih sporazuma), a EU kao uvijek baulja u "demokraciji".

VL
MI
Mihovljanski
19:36 11.02.2020.

Ne bi se štel miješati.

VL
Avatar kozorog
kozorog
09:14 12.02.2020.

kad shvatiš da smo mi 70 godina pod jakim utjecajem američkih medija, i da se već preko filmova mozak ispire njihovom ideologijom, ne trebaš se ni čuditi ostrašćenim 'hrvatima' koji brane američke interese. oni ne vide što je naš, hrvatski, interes. naš interes nisu sankcije rusima, a da mi od amera ne dobijemo novac kojeg smo kao država i društvo izgubili zbog prekida gospodarske suradnje i odnosa. prije nego bilo što izjavite, i to smatrate svojim mišljenjem, prihvatite činjenicu da je vas oblikovala kao osobu amerika, i podredila sebi, svojem cilju. kad to sami sa sobom razriješite, bit će vam lakše, kao i našim političarima, koji o ničemu nemaju svoje mišljenje, sve dok amer nešto ne izvali, onda to postaje i naše mišljenje, stav. amerika kontrolira sav internet. doslovno. ne želi prepustiti kontrolu neovisnom tijelu. to je po vama ok? i kad kinez, rus, stvara svoj 'internet', to je neka kontrola stanovništva, ne... problem je samo jedan, što netko gubi kontrolu nad time, ništa drugo. najveći problem je naš obrazovni sustav, koji već 30 godina ne razvija samostalno razmišljanje i stvaranje stava na temelju svih dostupnih informacija. a danas zagovarati jednu stranu slijepo, znajući da imaš 'internet', i da u svakom trenutku, ako ti tvoja vlada to nije zabranila, imaš priliku doznati stav druge strane, je žalosno. zar se trebamo hvaliti činjenicom da imamo 200 vojnika u litvi, na granici sa rusijom?!!! što nemamo u meksiku, na granici sa amerikom?!

VL
VE
velikojeto
17:21 11.02.2020.

ameri nam nedaju avione

VL
KR
Krotila2
17:15 11.02.2020.

ANVAR AZIMOV,istinski Hrvatski prijatelj,koji može biti glavni posrednik za nabavu Ruskih borbenih aviona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.