Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studenti o novom domskom redu
Povratak na članak

'Neka pisci novih pravila po njima žive bar mjesec dana'

Mala kuhinja s jednim štednjakom na katu nije dovoljna za sve studente, a sušenje rublja u sušilici je preskupo, kažu u “S. Radiću”

Komentari 5

KK
klara.kos.73
13:24 03.02.2018.

jedino mi nije jasno"tuluma će uvijek biti" . Idi tulumariti u grad , park ili ih vodi svojim roditeljima. Dom je za stanovanje, spavanje i učenje. Teško će netko učiti u sobi pokraj ako ekipa u susjednoj sobi tulumari. Dakle tko hoće učiti treba ići u privatni najam stana i plaćati skuplju verziju. a porezni obveznici će financirati ljubitelje tuluma..Mislim da je ovdje netko pobrkao lončiće.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
05:37 04.02.2018.

Ujutro, nakon umivanja i pranja zubi, moraju grupnoi izmoliti ocenas za uspjesan dan. Prije izlaska iz doma, kad prolaze pored kapelice, moraju se prekriziti i pokleknuti. Navecer prije spavanja moraju izmoliti na glas Andjele moj mili. Nedjeljom obavezno na misu kod patera Ike, ispovjed i pricest. Oni koji vikendom idu doma, moraju donijeti potvrdu od svog zupnika da su bili na misi, ispovjedili se i pricestili. Amen.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:36 03.02.2018.

Znam da je problem kad se navike treba lišiti, ali.... da dođe do požara i netko strada, onda bi prvi studoši napali upravu koja radi njihove sigurnosti poduzima određene mjere. Nadalje, mislim da ste postali i pomalo zahtjevni... za tu siću koju plaćate dom imate vrhunski komoditet... a to vam omogućuju između ostalih, i građani koji žive u lošijim uvjetima od vas a o prehrani da ne govorim... ali ipak izdvajaju. Hoćete komoditet - odite u podstanare pa tamo pametujte.

VL
DU
Deleted user
13:42 03.02.2018.

Ne sviđaju im se nova pravila tj.kućni red? Mogu si iznajmiti stan pa uživati u kuhalima i sušenja veša, Tako će si sada Zagrepčani, koji imaju male stanove bez balkona, iznajmiti veće stanove kako bi mogli čuvati smeće u stanu tjedan ili mjesec dana u danim im vrećama, a mogu si kupiti i dodatne vreće ako proizvode puno smeća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.