Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udovica melita peti:

'Neka mi vrate mužev mobitel i sat koje je na očevidu ukrao policajac'

Branimir Peti
Privatni album/Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
03.07.2019.
u 20:55

Želim samo da kao obitelj dobijemo natrag te stvari i ništa više. Malo je tužno da čovjeka, i to mrtvog, opljačka službena osoba kojoj bismo trebali vjerovati, kazala je Peti

Tijekom radova na vikendici u Tribunju u Primorsko-goranskoj županij krajem svibnja poginuo je arhivist Sabirnog centra u Vinkovcima Državnog arhiva Branimir Peti (46). Osim šoka što je ostala bez supruga, Melita Peti nekoliko dana kasnije primijetila je da među suprugovim stvarima koje je dobila nedostaju službeni mobitel i ručni sat.

A, onda je doživjela novi šok kada je doznala da joj je supruga opljačkao policajac koji je bio na očevidu. – Povrijeđena sam, ali se ne mislim dalje motati po sudovima. Želim samo da kao obitelj dobijemo natrag te stvari i ništa više. Malo je tužno da čovjeka, i to mrtvog, opljačka službena osoba kojoj bismo trebali vjerovati. Znam da nisu svi takvi jer su upravo policajci otkrili tko je to učinio – rekla je Peti.

Objasnila je da je tek po povratku u Vinkovce primijetila da neke stvari nedostaju nakon čega se obratila Odjelu patologije bolnice u Rijeci gdje se nalazilo suprugovo tijelo. Od tamo je dobila odgovor da tih stvari nema, nakon čega su ona i Državni arhiv prijavili krađu. Istraga je pokazala da je krivac 43-godišnji policajac koji je zbog toga priveden, a cijeli slučaj predan Državnom odvjetništvu.

– Stvari su pronađene, ali mi još nisu vraćene. Nije to neka vrijednost, ali su uspomene. Zaboljelo me je i što po medijima, koji su prenijeli događaj, nije nigdje napisano da je opljačkan mrtav čovjek. To je najtužnije, rekla je Peti. Iz PU primorsko-goranske izvijestili su da se sumnja da je na očevidu policijski službenik s mjesta događaja otuđio nekoliko predmeta u vrijednosti oko 2500 kuna.      

Komentara 80

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
21:03 03.07.2019.

Tužno, ali ne i nevjerojatno ako se u obzir uzme kakvi likovi pristupaju policijskoj akademiji: slabo obrazovani, agresivni, skloni impulzivnim reakcijama...od takvih krkana drill ne učini muškarca, nego krkana sa značkom i ovlastima božjeg sina na Zemlji.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
23:39 03.07.2019.

Policajac je mislio ako može Kuščević, valjda mogu i ja

Avatar Zgubider.
Zgubider.
22:14 03.07.2019.

"...'Neka mi vrate mužev mobitel i sat koje je na očevidu ukrao policajac'..."___Koji su to kokošari! Jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije