Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović

'Neka Ivo Josipović kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku?'

Kolinda Grabar Kitarović,Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
23.11.2014.
u 17:37

Veselim se sučeljavanju s Josipovićem - napisala je Kolinda Grabar Kitarović na svojoj Facebook stranici.

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović odgovorila je na prozivke njezinog protukandidata i aktualnog predsjednika Ive Josipovića koji joj je jučer, u povodu njezine primjedbe da je on u svom mandatu šuteći potrošio 240 milijuna kuna, poručio kako je ona u samo jednoj godini kao ministrica na promašenu vanjsku politiku potrošila 530 milijuna kuna te kako je sada, očito, krenula na tečaj računovodstva.

- Neka Ivo Josipović kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku? U vrijeme dok sam bila ministrica otvorila sam i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji. Povela Hrvatsku na putu u članstvo u NATO- u. Hrvatska je izabrana u članstvo Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda. Usporedite to s njegovih pet godina nikakvih rezultata i recite mi što je bolje? Veselim se sučeljavanju s njime!- napisala je Kolinda Grabar Kitarović na svojoj Facebook stranici.

>> Komentari moje protukandidatkinje govore da ona nema svog programa

Komentara 129

DR
Drzinedaj
18:43 23.11.2014.

Nije radila dobro, udaljila Hrvatsku od regiona

DR
Drzinedaj
18:46 23.11.2014.

Poglavar Ivo, 150 njegovih dvorjana i 300 njihovih čuvara za pet godina potrošili 240 miliona kuna i pazi vraga oni bi još jednom. E nebu išlo

DD
ddh
17:54 23.11.2014.

Gdja. Kolinda bi trebala prekinuti diskusiju s kocijasem. On govori i kritizira njegov nerad, a on stalno udara po osobnoj liniji. Ona pakazuje i ukazuje na stvari koje i argumentira, a kocijas izmislja i laze. Tako i sa njezinom poslom kao ministrice vanjskih poslova. Da ga Kosorica nije pozvala, da supotpise pristupanje EU-u, a sto nije morala i sto je bio pokusaj Kosorice, da postigne kakvo takvo jedinstvo u Hrvatskoj, njegov cijeli mandat ostao bi zapazen samo po ljubljenju cetnickog vojvode, slavljenu cetnickih derneka po Srbu, izmisljanju ustaskih guja u Hrvatskoj koje osim njega nitko drugi nije nigdje u Hrvatskoj vidio, sirenja mrznje i podjele u hrvatskom drustvu i jos par "bisera" iz njegove kocijasko-komunisticke kuhinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije