Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BATERIJA ZAPALILA STAN?

'Mislio sam da to turisti galame, ali sam osjetio smrad dima'

Požar u kojem je potpuno izgorio stan buknuo je noćas u ulici Poljana Plankit
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
29.07.2019.
u 23:44

Policija je ujutro napravila očevid nakon cjelonoćne vatrogasne intervencije.

Jučerašnji požar u jednom od stanova u Zadru, u ulici Poljane Plankit, najvjerojatnije je uzrokovala neispravna baterija mobitela, rekli su iz zadarske policije.

- Požar je vjerojatno uzrokovala neispravna baterija mobitela koji je bio uključen na punjenje - rekla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije za 24 sata.  Svjedoci i stanari zgrade kažu kako ih je probudio smrad dima s balkona i buka.

Na trećem katu je stan izgorio, a kako doznaje 24 sata, vatrogasci su imali poteškoća prilikom dolaska na požarište zato što su oko spomenute zgrade bili parkirani automobili.

- Apeliramo na sve da se pridržavaju propisa i ne parkiraju na zabranjena mjesta kako bi sve hitne službe mogle pravovremeno pružati pomoć onima kojima je potrebna - rekla je Grbin i istaknula važnost funkcioniranja “hitnog koridora”, piše 24 sata.

Požar u kojem je potpuno izgorio stan buknuo je noćas u ulici Poljana Plankit
1/5

- Spavao sam, ali me probudila buka. Mislio sam da to turisti galame, ali sam osjetio smrad dima pa sam pogledao kroz balkon i shvatio da je došla hrpa vatrogasaca zbog požara u mojoj zgradi - ispričao je stanar zgrade za 24 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije