Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irena Petrijevčanin Vuksanović
Povratak na članak

'Nećemo prihvatiti verificiranje nasilja kao ideološkog, nasilje je sramota'

HDZ-ova Irena Petrijevčanin Vuksanović kaže da je njena stranka protiv svakog oblika nasilja, i nas ženama, i nad djecom, slabijim skupinama, ali i protiv navijačkog nasilja.

Komentari 9

DU
Deleted user
13:47 22.09.2017.

Sve je to lijepo i dobro, alu: da li su ikada rađene statistike ili provedene istrage koliko je muškaraca zlostavljano u obitelji, koliko žena mlati muževe... Cijela ta bablja dreka je na crno-bijeloj osnovi: muškarci su svinje, žene su žrtve... To je kao i navodni rasizam: crnci ubiju bijelca i to je pk, bijelac ubije crnca, i eto ti rasnih nemira...

VL
DU
Deleted user
16:52 22.09.2017.

Što će nama uopće ta konvencija, valjda smo mi tako nesposobni da sami ne možemo donijeti zakone koji će spriječiti takovo nasilje. Osim toga, ako se potvrdi ta konvencija,a nadam se da neće, po pitanju nasilja nad ženama imat ćeš opet samo mrtvo slovo na papiru. Ostavite se više bruxelleskih konvencija i poduzmite nešto konretno protiv nasilja nad ženama.

VL
KR
kruti191
12:07 22.09.2017.

.ebo vas hns i ova smiješna zagorska seljakušica koja se belji po saboru

VL
VJ
vjaceslav
14:57 22.09.2017.

"Istanbulska konvencija ide ruku pod ruku s Jokić-Divjak indoktriniranom reformom hrvatskog odgoja i obrazovanja. Ratifikacijom Istanbulske konvencije postavlja se pravni okvir za obavezno uvođenje (NAMETANJE) RODNE IDEOLOGIJE i svega što je prati U OBRAZOVNOM I PRAVNOM SUSTAVU RH", izjavila je Željka Markić.

VL
RE
reborn
12:56 22.09.2017.

"Udarac žene šakom u glavu, ili čak metak" - gledati kroz prizmu ideologije je sramotno. Međutim, kada se radi o "udarcu muškarca šakom u glavu, ili čak metak" - na žalost mnogi to u ovom društvu gledaju kroz ideologiju. To posebno vrijedi za medijske kuće, što je još veća sramota.

VL
DU
Deleted user
13:35 22.09.2017.

HDZ-ova Irena Petrijevčanin Vuksanović kaže da je njena stranka protiv svakog oblika nasilja, i nas ženama, i nad djecom, slabijim skupinama, ali i protiv navijačkog nasilja. Tko o čemu HDZ o nasilju, dok toleriraju korupciju i one nedodirljive koji mogu raditi sve što požele. Što niste pitali kako je konzumovim radnicama sa onom mizernom plaćom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.