Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI ODBOR ZA OBRANU JEDNOGLASNO JE ODLUČIO

Neće biti povećanja broja hrvatskih vojnika u Aganistanu

vojnik
Reuters/PIXSELL
08.12.2009.
u 11:21

Hrvatska i dalje u Afganistan može poslati do 300 vojnika. Za tu operaciju u idućoj godini iz proračuna je osigurano 258 milijuna i 400 tisuća kuna.

Sljedeće se godine neće povećavati broj pripadnika Hrvatskih oružanih snaga u mirovnoj misiji u Afganistanu. Odluku je saborski Odbor za obranu donio jednoglasno.

Dakle, i dalje Hrvatska u Afganistan može poslati najviše 300 vojnika.

Za tu operaciju u idućoj godini iz proračuna je osigurano 258 milijuna i 400 tisuća kuna. Unatoč manjem proračunu Ministarstva obrane u idućoj godini, za sve mirovne misije proračun je povećan za 60 milijuna kuna i iznosi oko 330 milijuna.

Komentara 7

RA
ramirna
11:40 08.12.2009.

nadopuna: i svi bi mi zbog krize trebali otići po neki mandat u afganistan kako bi popravili kućni budžet i poravnali minuse na tekućim računima

Avatar zampzmija
zampzmija
12:02 08.12.2009.

Malenica nije li to ona popunjena Imoćanka? Ha ta šara malo livo malo desno između dvije rupe,po potrebi. I zemljak Ivkošić ne piše više desnom valja ga zabolila sad je prešao na lijevu. E Matani,Matani....

OB
-obrisani-
12:52 08.12.2009.

U Afganistanu rat če još dugo trajati ako ne pristignu hrabri, plemeniti i odlično obučene Hrvatski vitezovi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije