Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVALIO VRATA

Nećak Darka Milinovića razbijao po Općoj bolnici Gospić

Opća bolnica Gospić
Marko Dimic/PIXSELL
04.03.2021.
u 20:25

Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO, kazao je Milinović

Radiolog Dragan Jakovljević izazvao je u noći na četvrtak kaos u Općoj bolnici Gospić kad je na odjelu razvalio vrata i lomio CD-e. Riječ je o nećaku bivšeg ministra zdravstva i sadašnjeg ličko-senjskog župana Darka Milinovića, pišu 24 sata.

– Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima – kratko je rekao Milinović. Rekao je kako ga ne štiti te da će tužiti sve one koji to tvrde.

Iz Policijske uprave ličko-senjske potvrdili su kako su u četvrtak u 7.45 sati dobili dojavu o incidentu u bolnici. Proveli su očevid i utvrdili kako je osumnjičeni, pri čemu nisu objavili njegov identitet, napravio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Ipak, neće ga goniti po službenoj dužnosti nego takvu prijavu službeno mora podnijeti Opća bolnica Gospić, u kojoj radi. Za to imaju i službeni rok od 90 dana.

 

Komentara 15

AN
anton1
21:40 04.03.2021.

Sta je s onim iz Pakraca sto je bacio bombu na HEP-ovce? Zabranili pisanje?

LL
lijepa_li si
21:00 04.03.2021.

ne razumijem što nećak ima s milinoviçem

VH
volim.hrvatsku65
21:58 04.03.2021.

Zamisli necak darka milinovica.... A moj sused stef razbijao s 4 promila .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije