Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Milić o glasinama da je zainteresiran za napredovanje unutar HRT-a

Ne žudim za Galićevim mjestom

hrv-milic-txt.jpg
import
14.12.2005.
u 20:07

Predsjednik Sabora, članovi saborskog odbora za medije, OESS, HHO i Mirko Galić prije nekoliko su dana primili peticiju pod nazivom "Inicijativa za HTV javnu televizuju" koju je potpisalo 50-ak hateveovaca. Među ostalim kući u kojoj rade zamjeraju marginaliziranje konzervativnije struje unutar Prisavlja.

Prema nekim informacijama iza te njihove inicijative stoji Goran Milić, čiji se potpis ipak ne nalazi na spomenutoj peticiji. I ne samo to, Milićevo ime ovih se dana sve češće spominje uz funkciju budućeg glavnog ravnatelja HRT-a, koju trenutačno obnaša Mirko Galić. Ja ne stojim iza te peticije jer je nisam ni potpisao. Nije moj običaj gurati neke druge ljude a sam se ne uključiti.

Ipak, o kolegama koji su taj apel poslali mogu reći da je to skupina nezadovoljnika koji imaju dosta razloga za svoje primjedbe i samo bih molio da odnos prema tom njihovu pismu bude korektan i legalistički. Poznavajući Galićeva gledišta mislim da bi se i on složio s većim dijelom sadržaja toga pisma poručio je Milić odmah se očitujući i o glasinama o njegovim navodnim ravnateljskim težnjama.

Kazao je da nikada ne bi došao na Galićevo mjesto niti bi se za njega kandidirao ako bi Galić s njega bio naglo smijenjen. Upitan kako bi postupio da se Galić s te pozicije sam povuče Milić je uzvratio:

95 posto je da se ni tada ne bih kandidirao, jer mjesto ravnatelja HRT-a nije mjesto za kojim žudim. Upravljanje velikim sustavom ne odgovara mi. Mene više zanima program. Ipak otvorenim ostavljam i onih pet posto.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije