Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:

'Ne znam za Kolindin Grobnik, ali ovo je fotografirano na prvoj pričesti 1981.'

Krešo Beljak 1981. godine
Foto: Privatni album
12.09.2018.
u 11:18

Na slici je “onaj zbog kojeg se Radić okreće u grobu, komunjara i nevjernik” dok je bio mali, objavio je Beljak

Intervju Kolinde Grabar-Kitarović za austrijski Kleine Zeitung, u kojem je predsjednica Hrvatske, između ostaloga, govorila o svojim negativnim iskustvima života u SFRJ, izazvao je brojne reakcije u hrvatskoj javnosti.

– Desetljećima je nama Hrvatima bilo zabranjeno da imenujemo svoje porijeklo. Umjesto da kažemo ''Ja sam Hrvat'', morali smo reći ''Ja sam iz Hrvatske''. Tko bi iskazao svoj nacionalni ponos, tome je prijetio zatvor – naglasila je, između ostalog, predsjednica koja je također rekla da je htjela izaći iz komunizma u kojem je odrasla te da je htjela u dućanu birati između raznih vrsta jogurta.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak njezine je izjave komentirao objavom na Twitteru svoje fotografije iz 1981. godine na prvoj pričesti.

– Ne znam za Kolindin Grobnik, ali ovo je fotografirano na prvoj pričesti u katoličkoj crkvi sv. Anastazije u Samoboru, u Hrvatskoj, u Jugoslaviji godine 1981. Na slici je “onaj zbog kojeg se Radić okreće u grobu, komunjara i nevjernik” dok je bio mali – napisao je Beljak uz hashtag #uvikkontra.

Pogledajte video o oružju koje je imalo ključnu ulogu u oslobađanju Hrvatske:

Komentara 161

DU
Deleted user
12:01 12.09.2018.

Za mlađe naraštaje - auto radio je tada imao cijenu min. 300 DM i to je bila "dobra" radnička plaća, odnosno mnogi su radili i za manje od te cifre. I zato je bilo toliko berićetno razvaliti prozor automobila i ukrasti auto radio jer se s desetak-dvadeset godišnje moglo lijepo živjeti. I ta fotografija fali, ona nalik am. filmovima s brojevima ispod pa prfil itd.

MA
Mary1
12:12 12.09.2018.

Krešo jesi jadan. Znaš točno što je KGK mislila s tim kad je rekla da nisi bio slobodan i ravnopravan kao oni koji su predali partiji

DU
Deleted user
13:18 12.09.2018.

I ja isto imam sliku s prve pričesti iz Jugoslavije... ali je mojoj mami tada nadređeni rekao, nakon što joj je pokazao moju fotogradiju: zbog ovog nećeš nikad napredovati. Beljak je lopov, kriminalac i nije mu problem biti licemjer. Onn pokazuje samo dio istine. Da, mogao is ići u crkvu, da mogao si primati sakramente u Jugoslaviji, ali ako je nekome odgovaralo da te diskreditira UVIJEK mu je tvoja vjera bila dovoljan argument da u tome uspije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije