Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domino u skladištu

Ne želite da vam se ovo dogodi: Viličar izazvao neviđen kaos i lom u skladištu

20.11.2018.
u 15:48

Krivim okretom viličara radnik pokrenuo domino-efekt i srušio sve police u skladištu.

U nedjelju je na Facebooku objavljena snimka koja prikazuje nezgodu u neimenovanom skladištu. Vozač viličara, prilazeći kolegama koji provjeravaju kutije između dvaju redova polica, malim okretom ulijevo srušio je prvi red.

Za nekoliko sekundi cijelo skladište biva razrušeno, a viličar se više i ne može vidjeti od srušenih polica, kutija i sadržaja iz kutija. 

Trenutačno nije poznato o kojem skladištu i kompaniji je riječ te je li vozač viličara teže ozlijeđen. Nezgoda je snimljena u srpnju 2017. godine, ali objavljena je tek prije nekoliko dana. 

 CCTV snimka u dva dana sakupila je više od 512.000 pogleda.

 

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
16:52 20.11.2018.

Ovaj isječak je star 5 god.

IB
istina_boli
07:57 21.11.2018.

Nije on kriv. Taj sistem skladistenja je potpuno nesiguran i opasan jer je konstrukcija preslaba i pre slabo pricvrscena, a stalaze nisu projektovane za toliki teret.

LA
larala
16:24 20.11.2018.

za ovu nesrecu je više kriv onaj koji je pretovario police neg vilicarista koji cisto sumnjam da je ostao živ....al, da di bi bili krivi kvazi poduzetnici kad krivnju možeš svaliti na obicne šljakere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije