Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi predsjednik HNS-a

"Ne želimo se vraćati u 1941., nego idemo prema 2021."

Zagreb: Radni sastanak o hitnoj sanaciji objekata ostećenih u potresu održan u NSK
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
25.05.2020.
u 14:46

Suradnja nakon izbora moguća je s obje opcije, ovisno koja će prihvatiti većinu programa HNS-a

Tko god pobijedio na izborima, plavi ili crveni, više su se bavili ideologijama nego projektima, a mi smo izvukli sve projekte iz ladica i počeli realizirati. Siguran da ćemo iduće četiri godine biti ti koji će reći da se mora raditi i graditi, a ne ideologizirati - rekao je novi predsjednik HNS-a Predrag Štromar koji očekuje, kako je istaknuo, dovoljan broj mandata da budu ključni u sastavljanju nove Vlade.

VIDEO Štromar o subvencioniranim kreditima

Suradnja nakon izbora moguća je s obje opcije, ovisno koja će prihvatiti većinu programa HNS-a.

- Naš smjer će biti ne se vraćati u 1941., nego ići u 2021. - kazao je i poručio:

- Mi u Saboru nećemo biti oporba, da sjedimo i dobivamo plaće. Ako smo u Saboru, želimo utjecati na ključne odluke, kao što smo radili protekle tri godine.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
Perspektivan
19:22 25.05.2020.

Ostat ce upamcen po nakaradnom zakonu koji je pogodovao bankama i gradjevinskoj mafiji a ne mladim obiteljima,kojima je trebao biti namjenjen! Hvala ti Boze sta ga vise necu gledat!

NE
Neo001
16:13 25.05.2020.

Drugovi bi naradije 1945. pod tepih. Da je netko u svijetu napravio pokolj milijun ovaca bilo bi strašno i zapamćeno, a kamo li kada su zločinci nakon rata pobili milijun nedužnih ljudi, žena djece. Tko normalan može to brisati iz savjesti naroda.

GA
Gambit
15:04 25.05.2020.

Smiješan lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije