Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVJETNICA SUDA EU
Povratak na članak

'Ne žele migrante, a kvote za strance povećali 477%'

Države Višegradske skupine ne žele migrante iz kampova u Italiji i Grčkoj

Komentari 17

LA
larala
17:34 02.11.2019.

kakve veze imaju migranti sa potrebnom radnom snagom? merkelica ih je pozivala i sad ih želi uvaliti na leđa drugih država samo je pokazatelj koliko je eu politika promašena

VL
PL
@ploto@
20:18 02.11.2019.

Pazi ti uvrnute logike .Nisu ovi muslimani iz Afrike i Azije došli raditi,nego živjeti na socijali.Ljudi koji vode institucije EU rade za vansjke centre moći,a protiv građana EU čiju sigurnost i prosperitet ugrožavaju.Petokolonaši i veleizdajnici.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
18:49 02.11.2019.

Države Višegradske skupine su potpuno u pravu; njima trebaju radnici pa ih uvoze iz zemalja gdje ih ima-ne trebaju im paraziti i divljaci koji dolaze u Evropu parazitirati na grbači domicilnog stanovništva, nekontrolirano se razmnožavati i nasilno širiti svoj primitivni kult i ˝kulturu˝

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
10:44 03.11.2019.

Svatko tko procita ovaj clanak, moze samo sa zaviscu gledati kako odgovorni politicari u zemljama Visegradske skupine vode promisljenu politiku u interesu svog naroda i svoje drzave. Hvala vam na ovome. Srednja i Istocna Europa nije i nece biti multikulti, nece kapitulirati pred islamistickom puzajucom okupacijom, ciljano ce uvoziti radnu snagu iz zemalja koje imaju radnu kulturu i kulturu integracije... Bjeloruse, Ruse, Ukrajince prvo, oni su po mentalitetu najslicniji nama... nakon toga ev. zagrabiti u azijski bazen, ali nikako u islamski dio.... naprotiv, Kinezi i Filipinci su prihvatljiva opcija.... Samo pametno, promisljeno i u vlastitom interesu.

VL
ST
stefj
22:39 02.11.2019.

Opet se miješaju kruške i jabuke. Jedno je ilegalno ulaziti u zemlju, a drugo je doći ciljano raditi s radnom dozvolom. Eh ta politička korektnost. Potpuno je izvitoperila pravna, moralna i politička načela, napravila ih nakaradnim...

VL
AA
aabbcc
22:11 02.11.2019.

Te strucnjake treba usmjeriti na obnovu i izgradnju ratom razrusene Sirije, sve na dupli vremenski rok prema vlastitim zaslugama i doprinosu rusenja Sirije.

VL
BA
Barbasmora
21:11 02.11.2019.

Normalno je, da prosjecni desni "domoljub" ne razumije rici "solidarnost". Ako bi recimo zbog nase nesposobnosti cuvati granicu sa BiH i slovensku i madzarsku blokadu njihove granice sa nama. ilegalci ostali u lipoj nasoj...e brzo bi i nasi " desnii domoljubi" razumili zasto je potrebno da izbjeglice iz hrvatske prihvati ( koliko je sposobna)svaka drzava EU. A tko u hrvatskoj viruje da bi izbjeglice bez poziva merklove ostale u svojim siromasnim domovinama...taj ne kapira zasto je toliko siromasnih hrvata napustilo lipu nasu kao nikad u povijesti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.