Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE ČEKATI EU
Povratak na članak

Srbija, Albanija i Sjeverna Makedonija žele uspostavu 'malog Schengena'

Tri zemlje usvojile su na današnjem sastanku zajedničku deklaraciju kojom se zemlje regije pozivaju na provođenje četiri temeljne slobode Europske unije - slobodan protok roba, usluga, kapitala i ljudi, uz sugestiju da regija treba uzeti sudbinu u svoje ruke da poboljša život svojih građana

Komentari 6

Avatar Observer48
Observer48
15:51 10.10.2019.

Normalno da ulazi i Kosovo. Pa Kosovo je južna srpska pokrajina. Kakvo pametno pitanje. Tipičan policajac.

VL
IV
IvoDivo
15:51 10.10.2019.

Zašto ne, pa neka se to zove Velika Albanija

VL
Avatar zd_policija
zd_policija
15:11 10.10.2019.

Eto, hrvatska ulazi jos malo u Schengen sa Njemackom, Austrijom, Francuskom itd. a Srbija sa nekom "Sjevernom Makedonijom" i Albanijom. A sto je sa Kosovom, hoce i Kosovo u "mali Schengen?" Zasto Vucko nije pozvao Kurtija? Pa ko je sadd zastupao Kosovo, albanski predsjednik ili srpski?

VL
DO
domolub
16:56 10.10.2019.

A srbi kao o europskoj uniji, umjetna tvorevina,euro nevrijedi ništa,samo najjači imaju šta da kažu,a vidi sad ti isti hoću malu eu, bez granica ,reklo bi se picca sa dva lica

VL
DR
DrJok
17:39 10.10.2019.

sad ce nemaka, britanija (naravno, hrvatska ce da ustupi ozvucenje) da dignu galamu i nista od toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.