Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGOVORNIK TRUMPA
Povratak na članak

‘Ne sumnjamo, princ je naručio ubojstvo’

Ističe da će odsad drukčije gledati na Saudijsku Arabiju, da će se protiviti prodaji oružja toj zemlji

Komentari 3

TT
TTjac
23:22 05.12.2018.

Jadna je sila ta Amerika. Ali jadni su i oni koji se pouzdaju u takvu silu. Ipak, ono što svi znamo već desetljećima, Trump sada javno i otvoreno govori. Boli njih k... za slobodu, demokraciju i ljudska prava. Samo poslovni interes pokreće tu naciju. Njihov Bog, otac i majka su novac, on je mjerilo svega, zbog njega se pokreću ratovi, ubijaju ljudi, destabiliziraju cijele regije.

VL
Avatar Foton
Foton
21:34 05.12.2018.

Trumpi voli Princa Mohameda, Putina, Duartea, Orbana ne smetaju mu mjeraci kukuruza iz Midwesta, i popularan u Rvatskoj. Sto vam to kaze i o njemu i o nama? Ali kasa mu se kuha, ona Muellerova istraga je sve zanimljivija i zanimljivija.

VL
GV
golub Vaso
00:37 06.12.2018.

Iran ne može u istu rečenicu s trijumviratom zla i opačine koju čine saudi, SAD i Izrael.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.