Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život u Moskvi:
Povratak na članak

'Ne smijete izaći bez razloga, prijeti vam kazna u iznosu od pola moskovske plaće'

Večernji list donosi niz priča iz svjetskih gradova i kako se život u njima promijenio zbog pandemije koronavirusa. Pročitajte ispovijesti Jekaterine Čuvikove iz Moskve

Komentari 3

DH
Dinko Horvat
10:17 05.04.2020.

Takve mjere bi trebalo uvesti i kod nas. Ljudi se previše kreću i ne poštivaju savjete stručnjaka i na taj naćin ugrožavaju sebe i druge.

VL
AA
aabbcc
12:13 05.04.2020.

Osobno mislim da je najbolje izlaziti ici u sumu, prirodu, bolje nego biti u zatvorenim prostorijama. U Svedskoj nema nikakvih ogranicenja a ne vidim ni zasto bi panetan isao gdje ne treba ili nije dobro da izlazi? _Uvodjenje kazni kao za neke maloumne osobe koji su bez razloga negdje ili ?

VL
AU
austrougarskigeneral
09:55 05.04.2020.

strogo ali pošteno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.