Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE BITI S BRODOM 'ARC1'?

Ne smije pristati u Hrvatskoj: Nepoželjni tanker s iranskom naftom otplovio u Trst

20.05.2022.
u 06:02

Nakon punjenja gorivom, tanker ‘Arc1’ vraća se na svoj “mrtvi vez”, odnosno na tankersko sidrište kod Rijeke, na kojem će ostati dok se ne riješi njegova sudbina

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
08:43 20.05.2022.

Zašto se punio gorivom, pa ima nafte da može ploviti još stoljećima.

DO
Dotepenec
08:54 20.05.2022.

Zanimljivo, obrisan mi komentar a iznosio sam općepoznate činjenice i nisam nikoga vrijeđao niti prekršio bilo koje pravilo. Pa da ponovim: Italija kao i mi članica je EU i NATO-a. Iranski tanker smije uploviti u Trst ali ne i u neku hrvatsku luku. Nadalje što me podsjeća na slučaj naših brodogradilišta koje su trebale obnoviti libijsku flotu međutim nakon šamara iz Washingtona ugovori su stopirani a dobili ih Francuzi koji su u NATO-u"

DU
Deleted user
07:24 20.05.2022.

Daj nek uplovi u Ploče, tu luku iznajmljuje BiH, oni nisi nigdje a treba im nafta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?