Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovaraju na prozivke
Povratak na članak

'Ne radi se o barikadama, samo kontroliramo propusnice'

- Svrha ove odluke je kontrola propusnica i provođenje nacionalne odluke, ali i kontrola osoba koje ulaze i izlaze, a da imaju izrečenu mjeru samoizolacije, s ciljem smanjenja mogućnosti prijenosa i daljnjeg širenja bolesti COVID 19 na području Virovitičko-podravske županije, ali i bliskog nam područja ostalih četiri županija, kažu u virovitičko-podravskom kriznom stožeru.

Komentari 7

Avatar Krile102
Krile102
16:25 26.03.2020.

Da nije slucajno Đakić član kriznog stozera?Znate kako se kaže ,što ludji seljak ,to veci krumpir...

VL
Avatar anlaser
anlaser
17:11 26.03.2020.

Uopće me ne čudi jer ponašanje nekih tipova u "njihovoj" županiji je za DORH i nešto više od toga . Zamisli , nasuti šleper kamena na cestu ! To nije normalno i netko treba odgovarati za te ludosti .

VL
DU
Deleted user
16:55 26.03.2020.

Lažu! Jučer su me zaustavili u Podravskoj Moslavini i policajac mi je rekao da "Od danas cesta P.Moslavina - Krčenik - Crnac više ne postoji, nema prolaza"!

VL
DU
Deleted user
18:29 26.03.2020.

I jel će netko od "šerifa" snositi posljedice ovakve samovolje?! Gospodine Božinoviću, pitanje je vama upućeno.

VL
FE
fefellerunt
20:21 26.03.2020.

Dvije županije koje službeno nemaju niti jednog zaraženog imaju , možda , strožije kontrole nego tamo gdje su ih desetke . ne razumijem tzv krizni stožer, da naslejima u kojima nema evidentiranih zaraženih poput Like, i središnjeg dijela slavonije, nene omogući normalan život koliko toliko , a barijere da se stave na grnaice tih "čistih" predjela , d anitko izvana ne može kontaminirati to područje, a ljudi neka žive i rad,e bar netko , a ne da ako je meni loše da bude svima loše

VL
DU
Deleted user
19:43 26.03.2020.

Lažete gospodo. Napravili ste barikade na svim lokalnim cestama koje policija ne pokriva. Znam to jer živim na granici dvaju županija.

VL
DU
Deleted user
20:12 26.03.2020.

Kakav narod takva vlast. najveći domoljub tom djelu hrvatske je čovjek pobjegao od rata koji zaradjuje na tudjoj nesreći čovjeka koji mora u bolnicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.