Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
američki izbori

Ne prihvaća poraz: Trumpov stožer opet podnio tužbu!

FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump arrive at Cleveland Hopkins International Airport to participate in the first presidential debate with Democratic presidential nominee Joe Biden in Cleveland, Ohio
CARLOS BARRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
10.11.2020.
u 07:22

U tužbi se navodi da u pennsylvanijskom sustavu glasovanja poštom "ne postoji transparentnost i mogućnost provjere kakva postoji za glasače koji glasuju na biralištu".

Izborni stožer američkoga predsjednika Donalda Trumpa u ponedjeljak je podnio tužbu na saveznom sudu u Pennsylvaniji kako bi se dužnosnike te države spriječilo da potvrde pobjedu Joea Bidena.

U tužbi se navodi da u pennsylvanijskom sustavu glasovanja poštom "ne postoji transparentnost i mogućnost provjere kakva postoji za glasače koji glasuju na biralištu".

"Za birače u Pennsylvaniji postojali su različiti standardi, ovisno o tome koji su način glasovanja izabrali, a mi vjerujemo da je u tom dvostrukom izbornom sustavu moglo biti lažnih glasova koji su se brojali bez prave provjere ili nadzora", priopćio je glavni savjetnik Trumpove kampanje Matt Morgan.

Tužba je podignuta protiv državne tajnice Pennsylvanije Kathy Boockvar, čiji ured nije odmah odgovorio na molbu za komentar. Trumpov stožer i republikanci podignuli su brojne tužbe za navodne izborne nepravilnosti. U Georgiji i Michiganu one su već odbačene.

 

Ključne riječi

Komentara 42

EL
elcroata283
07:59 10.11.2020.

Pa zasto bi on priznao porz kada su u ovim izborima zabiljezeni bezbrojne nepravilnosti: od glasovanja na tisuce mrtvih, do onemgucavanja pracenja izbornog procesa i vrecama dopisnih glasova koji su bili "postdated".

HI
hadezeovac_iz_sumadije
07:38 10.11.2020.

Trump je među zadnjima koji se odupire bandi globalističkih kriminalaca koji guše demokraciju slobodu govora i mišljenja.

QW
qwertz
12:32 11.11.2020.

Za sve zaostale koji ne razumiju profil psihološki poremećene osobe, imate danas članak u Washington postu, poštar je priznao da mu je naloženo da mijenja datume na kako bi ispalo da su nevaljani glasovi. A daj razmislite vi bolesnici koji tvrde "da da, ima snimka kako se nešt neispravno radilo", koja bi budala pred kamerama radila promjene kad SVI znaju da su kamere posvuda i da, znaju da ima i skrivenih. To je doslovno scena koja je postavljena i snimljena kako bi ispalo da nije sve regularno. Problem je što će se to dokazati (već se dokazuje), a i dalje će biti onih koji će misliti da je Trump normalna osoba koja je pokradena. I na ovo će netko reć da sam ja taj koji ne vidi, blabla, ok...evo onda čekajmo i ne se*imo više svi pa kad njihov ustavni sud sa sucima koje je sam Trump postavio odbije njegove optužbe onda ponovo počnimo pisati, ajde. Evo ako ja budem u krivu, ma "GO Trump!", najbolji je onda, uspio je čak i da ga ne pokradu i skidam mu kapu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije