1 8°C
  • Poljanak:

    Tipično okretanje pile naopako, Miklenić je u pravu kada kaže da je skup na Rivi megmanipulacija i mislim da većina Hajdukovih navijača to sada polako shvaća. Cijela priča oko huliganizma, Milana i neodigravanja derbija potaknuta je od Josipovića i trenutne ... prikaži još!tne vlasti i to je više nego očito. Josipoviću i vlasti u Hrvatskoj a i Hajdukovoj upravi odgovara da se fokus javnosti usmjeri na nešto drugo. HNS i reperezentacija imali su puno lošijih dana pa se nešto slično nije događalo. Sad se čeka da se Hajduku odreže kazna pa će se opet prosvjedovati i skretati pozornost s ove katastrofalne vlasti.

  • Fortuna1980:

    Puna podpora Mikleniću! pogodio je u crno zato su se i obrušili na njega! Glas Koncila pise svakodnevnomo siromaštvu samo sto to jugoslavenske novine ne zanima da binnapravili od toga pompu!

  • Neonacionalist:

    Crkva, Branitelji i Obitelj su tri osnovna i glavna stupa hrvatskog naroda i društva , temelji njegova identiteta i opstojnosti te naravno da mrzitelji Hrvatske uvijek tuku na ta tri stupa , to su oni koji nisu vjernici , oni ... prikaži još! koji nisu branili domovinu niti bi je ikad branili a bili su na drugoj strani makar duhovno , oni koji su protivnici stvaranja hrvatske države , često ih nazivamo jugonostalgičarima ili orjunašima te također često oni kojima tradicionalni brak i djeca ništa ne znače, koji su hedonisti, homoseksualci ,pedofili , razni perverznjaci , militantne feministkinje i sl.

Još iz rubrike Vijesti

Neredi u Poljskoj
MARŠ NEOVISNOSTI

‘Bog i domovina. Uzmi srp i 
čekić i udri po crvenoj bandi’

pljačka
PODSTRANA

Uhićeni pljačkaši zlatarnice u Splitu, pronađeno i zlato

SDF
VISOKI RIZIK

Tisuće pritvorenih pripadnika Islamske države u Siriji su "tempirana bomba" - dužnosnik State Departmenta

3