Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 12°C
  • Poljanak:

    Tipično okretanje pile naopako, Miklenić je u pravu kada kaže da je skup na Rivi megmanipulacija i mislim da većina Hajdukovih navijača to sada polako shvaća. Cijela priča oko huliganizma, Milana i neodigravanja derbija potaknuta je od Josipovića i trenutne ... prikaži još!tne vlasti i to je više nego očito. Josipoviću i vlasti u Hrvatskoj a i Hajdukovoj upravi odgovara da se fokus javnosti usmjeri na nešto drugo. HNS i reperezentacija imali su puno lošijih dana pa se nešto slično nije događalo. Sad se čeka da se Hajduku odreže kazna pa će se opet prosvjedovati i skretati pozornost s ove katastrofalne vlasti.

  • Fortuna1980:

    Puna podpora Mikleniću! pogodio je u crno zato su se i obrušili na njega! Glas Koncila pise svakodnevnomo siromaštvu samo sto to jugoslavenske novine ne zanima da binnapravili od toga pompu!

  • VisAVis2:

    Mikleniću, svaka ti je na mistu. Ja osobno kao Dalmatinac, tvrdim ne samo da je taj tkzv. "prosvjed" bio najobičnija manipulacija koja ima za cilj skretanje s katastrofalnih sportskih, ali i financijskih rezultata u mome Hajduku, sa pokušajem male skupine ... prikaži još! koja je ostala u "udruzi" "moj hajduk" (inače udruje s pozitivnim osnivačkim ciljevima koja se umeđuvremenu totalno osula) da se nametne i preuzme određene pozicije, već nadalje tvrdim da u Dalmaciji ima ogroman broj orjunaša, koji su se, nakon što su ostali bez jugo kraljevine, okrenuli petokraki, a današnji pokazatelj toga karcinoma zvanog "prva dalmatinska proleterska i udarna" su predsjednici Josipović kao (navodni) izdanak koljača i logorskih starješina te predsjednik Milanović "iz opanaka". Broj "demokratskih" izbornih glasova takvim osobama, dokazuje da je Miklenić u pravu, ali taj isti komentator je u isto vrijeme i u krivu, obzirom da nisu Josip/Zoran krivi što su kao takvi iznjedreni iz crne jame (pa svoje zločinačko crvenopetokrako opredjeljenje ni ne skrivaju). Konačno nije izvršena prava lustracija, što znači - zapovjednika logora (npr. Gologa), vratiti na mjesto izvršenja zločina i tamo sa njim postupiti jednako kako je on postupao sa svojim žrtvama (npr. s fratrima u Širokom, Biokovu i sl.). Nema pomirenja sa ubojicama, ni crvenim ni crnim (namjerno crvene stavljam na prvo mjesto jer su u konačnici oni s "oktobrom" bili jednostavno prvi, a svi ostali su bili drugi). Ovo je nažalost prava Tuđmanova ostavština, ali da nije bilo tako, molim zapitajte se bi li otvoreni, fizički sukob i rat sa yu-orjunom još trajao (ja držim da ne bi jer izdanci karcinogenog zločina zvanog "ivo-zor" su u osnovi obične kukavice, jaja te ptice podmetnuta HDZ-u koji ih je "rodio" i zaljevao da ti karcinomi narastu do današnje veličine! Možda bi se trebalo zapitati gdje bi sam Tuđman našao svoje mjesto u tom konačnom razračunavanju. Tuđmana više nema, ali neizvršeni "obračun" (dugova) nas čeka! Mnogi dolje objavljeni komentari jasno pokazuju kako se d(r)ugovi nisu oprostili od yugo i srbo "jos-zor" ideja!

Još iz rubrike Vijesti

Outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Prague
2
ukinuli većinu mjera

Češka klasificira zemlje po riziku od zaraze, ograničenja putovanja ovise o kategoriji

oko 23 sata

Slabiji potres u Zagrebu: Dobro je zatreslo, jaka tutnjava i podrhtavanje

2
Marija Selak Raspudic
Marija Selak Raspudić:

'Hodam ulicom i opravdavam se kao da sam se odlučila baviti prostitucijom'

23