Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vučić upozorava Dačića

'Ne može se sjediti na dvije stolice. Ili ste u vlasti ili u oporbi'

Aleksandar Vučić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.06.2014.
u 08:16

Vučić je takav stav izrekao na sjednici Vlade Srbije, nakon što je dužnosnik SPS-a Branko Ružić kritizirao Vladu i Vučića zbog smjena u policiji i sukoba s nekim veleposlanicima

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je prvom potpredsjedniku Vlade Ivici Dačiću kako njegova Socijalistička partija Srbije ne može sjediti na dvije stolice i treba odlučiti hoće li će biti u vlasti ili u oporbi - javljaju mediji u Srbiji, a beogradski Blic pojašnjava kako je Vučić takav stav izrekao na sjednici Vlade Srbije, nakon što je dužnosnik SPS-a Branko Ružić kritizirao Vladu i Vučića zbog smjena u policiji i sukoba s nekim veleposlanicima.

- Jasno sam poručio Dačiću da takvo ponašanje njegovih dužnosnika neću tolerirati i kao vladajuća koalicija ne možemo tako funkcionirati... Rekao sam Dačiću kako ne može sjediti na dvije stolice i neka sam odluči - hoće li biti dio vladajuće koalicije ili će biti oporba. Ne može i jedno i drugo. Rekao sam i da ako se SPS ovako ponaša prema SNS kada ima pet puta manju potporu javnosti, onda mogu samo zamisliti što bi sve govorili o nama i što bi nam sve radili kada bi SPS imao pet puta veću potporu od SNS - rekao je Vučić Blicu. Dačić je kratko rekao kako ono što je imao reći, rekao je Vučiću.

>> Vučić smjenjuje načelnike policije zbog sumnje na suradnju s kriminalcima

Komentara 2

MI
Milivoje
13:05 27.06.2014.

ajmo da gledamo istini u oci, svi u politici srbije ukljuceni,su nasi stari poznanici ,i neprijatelji tokom 90-tih...izmjenili su neke stavove ne zbog svojih ubedjenja, i pokajanja, to rade zbog novca i ekonomije jer bez zapada ne mogu, a zapadd je bio uz nasu stranu i jeste, inace od njih ne moze ocekivati drugo sem biti prema njima isto kao 90-tih oprezni i nepoverljivi

DU
Deleted user
08:34 27.06.2014.

I za to me zabolje ona stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije