Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obersnel uživo u programu

'Ne gledam HRT jer mi ide na živce, a svejedno moram plaćati pretplatu'

Vojsko Obersnel
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
17.01.2021.
u 12:22

U petom mjesecu imate priliku sve to promijeniti, kao i svake četiri godine. To se zove demokracija, a ovo što radi HRT nije demokracija, to je harač”, odgovorio je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel

Razgovor o tome treba li ukinuti pretplatu ne može se baš svaki dan čuti uživo upravo u programu HRT-a, ali gradonačelnik Vojko Obersnel gostujući u programu Radio Rijeke uspio je jasno iznijeti svoj stav i dati za pravo svima onima koji žele ukidanje pretplate.

Sve je krenulo nezadovoljstvom njihovim pojedinim slušateljima načinom na koji se isplaćuje socijalna pomoć, odnosno tzv. božićnice iz gradskog proračuna.

Nama su građani dali povjerenje da u tom kontekstu raspolažemo s njihovim novcem, bez obzira da li se radi o socijalnoj pomoći, izgradnji ceste ili izgradnji muzeja. Ja bih isto tako mogao imati poprilično primjedbi na HRT, jer ja isto plaćam, između ostalog, pretplatu i užasno sam nezadovoljan onim što mi HRT pruža natrag. Razlika je u tome što ja uopće ne gledam HRT jer mi ide na živce, a svejedno moram plaćati pretplatu”, poručio je Obersnel kako prenosi Fiuman.hr.

Voditeljica mu je replicirala kako možda i građani nisu zadovoljni vrtićima… 

“U petom mjesecu imate priliku sve to promijeniti, kao i svake četiri godine. To se zove demokracija, a ovo što radi HRT nije demokracija, to je harač”, odgovorio je riječki gradonačelnik.

Ključne riječi

Komentara 18

ME
medvedgrad
14:26 17.01.2021.

Ovaj je uništio Rijeku. Grad propada i raspada se, ljudi odlaze...

TA
tamanitelj
13:20 17.01.2021.

Obi gleda samo svoju privatnu Ri tv

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:48 17.01.2021.

Iz Rijeke se zadnjih 5 godina iselilo čak 11.000 ljudi, grad koji ima svega 130.000 stanovnika, dok se iz Istre zadnje dvije godine iselilo 5000 ljudi. Međutim opet će oni kao zadnjih 30 godina glasati za SDP i IDS, vječno su na vlasti kao Tito, naravno da to nema nikakve veze s demokracijom ali uzalud je to njima to objašnjavati, mediji su im totalno oprali mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije