Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE elektrani

Zelena akcija 
i Greenpeace Vladi poručili da odustane 
od Plomina C

Zelena akcija i Greenpeace
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
03.04.2015.
u 00:15

Od Vlade traže da odustane od izgradnje termoelektrane na ugljen.

Ključne riječi

Komentara 1

CV
cvor276
08:41 03.04.2015.

Sve mi to ide na jetricu. U ovoj napaćenoj i osiromašenoj zemlji kada god netko pokuša izgraditi neku gospodarsku granu jave se poltroni ovoga društva koji misle da mogu živjeti pod staklenim zvonom. Smeta im hidroelektrana Ombla radi šišmiša, golff na Srđu vjerojatno radi poskoka, istraživanje nafte i plina radi estrade koja se mora kupati dok sa druge strane Jadrana Talijani imaju preko 100 istražnih i eksplatacijskih platforma. Nadalje LNG terminali opet ne valjaju , Plomin c uz sve studije ne može, Spalionice smeća apsolutno nigdje itd. itd. Mi Hrvati očito ćemo živjeti od zraka. Apsurd da istim tim zelenima DINA na Krku sa punim rezervoarima otrova uopće ne smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije