Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled
Povratak na članak

Vratila se luda korona, raste broj manijaka koji tvrde da bolest ne postoji

Raste broj zaraženih koronom, raste sukob u Nagorno Karabahu, a zaoštrava se i onaj u SDP-u. Interventna policija okružila je Sabor u kojem su se zabarikadirali uhljebljeni ustanici iz grupe svrgnutog političkog vizionara Bere.

Komentari 37

LI
Lionking
09:02 11.10.2020.

Zaštiti se sam i Bog će te štititi... Ako masku mogu nositi liječnici, nastavnici pa čak i radnici u proizvodnji i na gradilištu, a ti se ne udostojiš staviti je u autobusu - onda crkni.

VL
DU
Deleted user
08:45 11.10.2020.

Ne mogu shvatiti što je puk toliko oduševljen najnovijim serijalom ispada Milanovića - to pripada žanru "tko me nagazi, ugrist ću ga" i isklj. ima jednu jedinu funkciju: svrnuti pozornost s njegovog redovitog gošćenja u privatnoj točionici šefa JANAF-a. Drugim riječima, zašto nije recimo Puhovskog ili Daliju "očepio" ranije. E onda to nije bilo svrhovito, sada je i tko god da ga uzme na pik, dobit će "porciju". Toliko jeftina taktika, a tako toplo prihvaćena u puku.

VL
SA
sargu123
09:36 11.10.2020.

Uvesti kazne za one bez maske, kao u Njemačkoj, pa da vidimo tko će se inatiti.

VL
DU
Deleted user
09:33 11.10.2020.

Jumbo... Ne radi se o tebi i takvima, nego o meni i ovakvima. Ako ti "fasuješ" zaboli me, ali ako ja fasujem zbog tebe, onda neka i tebe boli...

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
16:05 11.10.2020.

Bravo Toni! Za neke je okolo Covid sliniti ljudsko pravo i vrhunac demokracije , drugo ne znaju.

VL
PR
Pravednik69
08:42 12.10.2020.

Možete se derat ko jarci, ili ćete nosit maske ili plaćat kazne...ja bih uveo i policijski sat poslije 20.00. kretanje samo sa specijalnim dozvolama. Ugostitelje bih ukinuo, nemaš ti šta koga gostit dok nam virus prijeti. Jedino bih ostavio na volju političarima i viđenijim stranačkim pripadnicima da se slobodno kreću. Da se održe klubovi u Zagrebu i drugim gradovima. Budućnost ovog naroda je u državnim službama, tamo su dobre plaće stalni posao, može se lakše dobiti kredit, nitko ne tjera radit...zato sve zaposlene u državnim službama i političare treba pazit i čuvat ovu ostalu žgadiju zgazit samo rade sranja.

VL
SL
Slavik
16:13 11.10.2020.

Upravo suprotno, manijaci su oni koji vec mjesecima propagiraju o laznom virusu, ali svemu jednom dode kraj

VL
KE
Kentucky
15:37 11.10.2020.

99,96 % oporavljenih! Od tog vaseg strasnog,super -super virusa. :)

VL
GK
GKG
10:29 11.10.2020.

Kako onaj reče: Nemoj me branit više, molim te. Prvo nek na tjeraju sve doktore da rade. Ovi opće prakse ili obiteljski doslovno "muda lade" a jednako tako i neke specijalistički ambulante dok im neki kolege krpaju od rada. Sestre su tu naravno da prate doktore i povlače deblji kraj pod pritiskom deprimiranih pacijenata. Dajte malo snimite redove ispred domova zdravlja i "rad kroz prozor". Jbt ko da su se zavjetovali raditi s manekenkama i nogometašima a ne bolesnima i potrebitima. Berošu znaš li ti uopće kako ti sustav funkcionira? Okani se sladunjavih riječi i kreni upravljati krizom u resoru ali ne kao do sada da ti krizu izvlače pacijenti i bolesni.

VL
Avatar Ninja1
Ninja1
09:22 11.10.2020.

Adezeu bi bilo najbolje da nas sve zatvore u karantenu, da oni mogu na miru krasti.

VL
IM
Inmerps mod aZ
08:39 11.10.2020.

Ovce se uvijek uznenire i iznenade kad je vuk u toru. Ovca ima kratko pamćenje i uvijek radi sto i ovca do nje.

VL
Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
11:55 11.10.2020.

TITOISTI ne mare za LJUDSKA PRAVA I SLOBODE a ponajmanje za DEMOKRACIJU, vidimo da uvode sve rigoroznije mjere naravno o diktatu iz vana što će reč da je DEMOKRACIJA=ŠARENA LAŽA. Dobio je svaki stožeraš 190.000 EURA od Gatesa i ekipe i svi u svjetu koji provode ovu laž, zato im nije bitnmo šta tko misli! No oni su NEBITNI I NEMOĆNI, sva njihova moć je u PRISTANKU GRAĐANA NA DIKTATURU, da svi kažeu NE-DOSTA JE i ne nose maske i samo odbiju slušat, pa neće ni sva vojska ni policija zaustavit 3.5 miliona ili 7,7 milijardi na svijetu, samo PRISTANAK/POKORAVANJE sistemu ovo omogućuje!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.