Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacila britvicu

Ne brije ni noge ni pazuha: 'Privlačnija sam nego ikad'

Paloma Goni odlučila je ne brijati dlačice na nogama i ispod pazuha
Foto: Facebook
1/3
31.07.2013.
u 23:32

Rekla je kako se sada osjeća privlačnije nego ikad prije, a prvi 'poriv' da obrije dlačice dobila je još kao tinejdžerica. 'To je bacanje vremena, zaista besmisleno. Žensko sam i moram se depilirati, zar ne', ironično je rekla Paloma

Paloma Goni, novinarka iz Španjolske, žena je koja je rekla odlučno ne brijanju dlačica. Moderni trendovi njege i imperativne ljepote nagnale su ovu novinarku da napravi eksperiment. Tako je Paloma prestala brijati dlačice na nogama i ispod ruke, piše Voxxi.com.

O svom projektu pisala je na blogu, nakon čega su se njezine "dlakave fotografije" proširile cijelim svijetom.

Rekla je kako se sada osjeća privlačnije nego ikad prije, a prvi "poriv" da obrije dlačice dobila je još kao tinejdžerica. "To je bacanje vremena, zaista besmisleno. Žensko sam i moram se depilirati, zar ne", ironično je rekla Paloma.

Prvo se prestala brijati tijekom zime jer ju je duga i debela odjeća štitila od pogleda. Tada je shvatila da joj je ugodno i s dlačicama i da to radi samo zato što je žena i jer se to od nje očekuje.

Najviše joj je smetalo, istaknula je, što nije imala slobodu sama odlučiti hoće li se obrijati ili ne. Tada je na internetu naišla na neke istomišljenike, kao i Facebook grupe s fotografijama žena koje su dlačicama odlučile reći da. "Odlučila sam i ja objaviti svoje fotografije, a fotografirao me moj dečko koji je to prvio odbio, a nakon razgovora ipak pristao", rekla je Paloma.

>> Depilacija intimnih dijelova tijela vrlo je opasna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije