Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se dogodilo

Muškarac poginuo u lovu: Puška drugog lovca opalila i usmrtila ga

Lovac
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
26.08.2016.
u 13:38

Lovac čija je puška opalila, neslužbeno doznajemo, u potpunom je šoku

U šumi u privatnom lovištu u općini Bosiljevu u Karlovačkoj županiji, smrtno je stradao lovac D.K., inače iz Vrbovskog. 

Kako je javila policija, koja nije navela identitet muškarca, muškarac je smrtno stradao prilikom lova, a nakon kriminalističke obrade i istrage, bit će poznato što se točno dogodilo.

Neslužbeno, mladić je iskusni lovac koji je u šumi bio s kolegama lovcima, u potrazi za ustrijeljenim veprom. U jednom je trenutku opalila puška jednog od kolega, koji je na licu mjesta usmrtio D. K. Lovac čija je puška opalila, neslužbeno doznajemo, u potpunom je šoku.

>> Otac i sin ozlijeđeni nakon što su zapalili staru boju

Ključne riječi

Komentara 8

D1
da...100
16:31 26.08.2016.

Ne ubija oružje. Ljudi ubijaju

SU
sudac20
10:21 27.08.2016.

Puška je izašla sama iz kuće, potom se uputila sa grupom lovaca i onda je sama opalila i to baš u lovca s kojim je bila u zavadi???... Retardirani bogataši potkupe doktore da im daju papire za lječnički. Čak i psihički nestabilna osoba u HR može biti lovac ako ima novaca.Sve dozvole i papiri vrijedni 3000 € se skupe za tjedan dana. I možeš pucati koliko god hoces... I onda puška sama opali???

UH
U-hr
20:59 26.08.2016.

Iskrena sučut obitelji. Prijatelju, laka ti zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije