Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA DO ARENE

Natočio gorivo pa odjurio! Probio rampu na Lučkom u bijegu pred policijom

Potjera u Zagrebu
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/8
27.05.2019.
u 16:23

Vozač automobila s bosanskohercegovačkim registracijskim pločicama nije stao u svojoj jurnjavi ni nakon što su za njim krenuli policajci

Nevjerojatan slučaj dogodio se poslijepodne na autocesti u blizini Karlovca. Jedan vozač odlučio je ukrasti gorivo na benzinskoj postaji Draganić. Natočio je gorivo i potom odjurio i pobjegao prema Zagrebu! 

Vozač automobila Opel Astra s bosanskohercegovačkim registracijskim pločicama nije stao u svojoj jurnjavi ni nakon što je naletio na policijsku ophodnju. Probio je rampu na naplatnim kućicama u Lučkom gdje ga je čekala policija, javljaju 24sata. 

Na kraju ga je policija uspjela zaustaviti kod zagrebačke Arene.

Uskoro opširnije...

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Analizator
Analizator
18:55 27.05.2019.

Evo onom šaljivđiji koji mi je rekao da sam veleizdajnik i da sam ljubomoran na bosance kada sam rekao da s njima sami problemi, nek odu u svoju BiH razbijati, krasti i varati.

SU
Supertonkica
19:15 27.05.2019.

Dijaspora hahahaha

DU
Deleted user
18:58 27.05.2019.

Bolan umislio da je GTA ahahahhaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije