Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže ga

Natočio 22 litre benzina pa pobjegao, a da nije platio

benzin
VL FOTO
04.07.2012.
u 11:07

Nepoznati muškarac vozi crvenu Opel Corsu, a opljačkao je postaju u Koriji pokraj Virovitice

Virovitička policija traga za vozačem crvene Opel Corse koji je natočio benzin pa pobjegao ne plativši račun.

Nepoznati muškarac sinoć oko 22 sata u Koriji je na benzinskoj postaji natočio 22 litre benzina pa pobjegao u pravcu Virovitice, izvijestila je tamošnja policija.  

 

Komentara 19

DU
Deleted user
11:29 04.07.2012.

Helikoptere u zrak, specijalce do odmah na ulice neka blokiraju promet, tražite tog zločestog teroristu jer je opljačkao inu i nije platio PDV.

CA
caudillo_
11:32 04.07.2012.

Zašto su granični prijelazi još otvoreni,zašto ATJ Lučko nije na terenu?....Pa nećemo valjda dozvoliti da nam tu neki baraba krade 220Kn.Prestanite gnjaviti naše uvažene saborske zastupnike,članove vlade,vlasnike otetih poduzeća,dilere droge i ostale mafijaše već prionite poslu i žurno ulovite tog zlikovca jer će nam oteta INA propasti što bi imalo nesagledive posljedice pa državu.

BI
billynik
11:26 04.07.2012.

Bravo večernji, vrhunac novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije