Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjernice reformi
Povratak na članak

NATO djelomično ukida pravo veta da bi postao učinkovitiji

Pravo veta ne bi bilo potpuno ukinuto, ali se za sve odluke više ne bi tražila jednoglasnost

Komentari 6

PL
@ploto@
08:20 04.12.2020.

EU bi trebala stvoriti vlastitu vojsku i otkantati NATO ,kojem su na čelu neodgovorni šarlatani kojima je nadređena američka duboka država.Oni stalno provociraju Ruse.Ma zamisli te sile.Glavni tajnik NATO Jens Stoltenberg ponaša se kao hooligan dajući stalno neodmjerene izjave.Njega trebaeba obući u uniformu i potjerati na istočni font pa neka ratuje sa Rusima na njihovom terenu.Potpuni idiot !! A i njegov prethodnik Rassmunsen je bio isti.Sve opasni tipovi dok im netko ne opali šamarčinu.Onda počnu cviliti i izvinjavaju se.Ako je uloga NATO ,pripremanje i napad na Rusiju gdje bi glavnina snaga trebala biti iz EU država,onda ga treba rasformirati.NATO služi jedino za ispunjavanje interesa američke duboke države,a mi u EU bi trebali biti potrošna roba i topovsko meso.

VL
DU
Deleted user
23:19 03.12.2020.

Kakav NATO, zamalo se nisu raspali kad su Srbiju bombardirali 99-te.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
15:57 03.12.2020.

Turska moze sta hoce.Madarska hoce dobre odnose sa Rusijom pametni...Takoder Slovenija,gledam tu u Moskvi sve puno slovenske robe od farmacije sportske opreme do bjele tehnike.Bravo slovenci mi se napravili fraeri pa dali Rusin,sankcije sad gledamo kamion mandarina prikrenut tako je to .Ima nesto i Vegete tu..Sa Rusijom dobre odnose mi i sankcije strava.

VL
SI
sisavac
16:00 03.12.2020.

a ni riječi o tome da je planira pojačavati i to dosta postrojbe na istoku europe, na granici sa rusijom? ni riječi o tome da su ameri nedavno imali vježbe, puštali rakete u crnom moru iz vojne baze u rumunjskoj, što je male žešće izazivanje rusa. koji bastionom mogu cijelu rumunjsku obalu pošpricati. čudim se ja zemljama na istoku europe, kako tako lako padaju pod američke igrice, a jedini koji mogu i koji budu u konačnici platili su samo i isključivo oni. rusija je dio europe, nikud ne bude išla. da bi opravdali postojanje nato-a, i velike novce koji idu za njega, za vojsku, mora se stvarati stalna kriza. jedan nato šef prije koju godinu je direktno na sastanku izjavio da je najgore što se nato-u može dogoditi, je baš mir! i ostao živ. zanimljivo da rijetko gdje u medijima možete pročitati nešto objektivno o obrambenim temama u europi. 2 svj rata je europa prošla, najgoe je stradala samo ona, i dalje puštaju ti jadni, sad već vidimo i bolesni, narodi, da ih u nove sukobe vode ekipe koje su daleko, daleko. za prva dva krivci su veliki englezi, oni su jako dobro znali i procijenili opasnost da oni budu razoreni, shvatili da imaju velike šanse proći relativno jeftino. i prošli su, osim što im se carstvo malo raspalo 20 godina nakon 2 svj rata. rijetko koji eu političar govori o tome da će novi potencijalni sukob, rat, u europi, u koji bi bili uključeni veliki, značiti i kraj europe kao nekog pojma. al kad eu političarima upravlja washington, jasnije je.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.