Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • @ploto@:

    EU bi trebala stvoriti vlastitu vojsku i otkantati NATO ,kojem su na čelu neodgovorni šarlatani kojima je nadređena američka duboka država.Oni stalno provociraju Ruse.Ma zamisli te sile.Glavni tajnik NATO Jens Stoltenberg ponaša se kao hooligan dajući stalno neodmjerene izjave.Njega treba ... prikaži još!eba obući u uniformu i potjerati na istočni font pa neka ratuje sa Rusima na njihovom terenu.Potpuni idiot !! A i njegov prethodnik Rassmunsen je bio isti.Sve opasni tipovi dok im netko ne opali šamarčinu.Onda počnu cviliti i izvinjavaju se.Ako je uloga NATO ,pripremanje i napad na Rusiju gdje bi glavnina snaga trebala biti iz EU država,onda ga treba rasformirati.NATO služi jedino za ispunjavanje interesa američke duboke države,a mi u EU bi trebali biti potrošna roba i topovsko meso.

  • Deleted user:

    Kakav NATO, zamalo se nisu raspali kad su Srbiju bombardirali 99-te.

  • miroslav.petkovic.7564:

    Turska moze sta hoce.Madarska hoce dobre odnose sa Rusijom pametni...Takoder Slovenija,gledam tu u Moskvi sve puno slovenske robe od farmacije sportske opreme do bjele tehnike.Bravo slovenci mi se napravili fraeri pa dali Rusin,sankcije sad gledamo kamion mandarina prikrenut tako je ... prikaži još! to .Ima nesto i Vegete tu..Sa Rusijom dobre odnose mi i sankcije strava.

Još iz rubrike Vijesti

U.S. President-elect Joe Biden outlines coronavirus vaccine administration plan during news conference at transition headquarters in Wilmington, Delaware
21
UOČI INAUGURACIJE

Emotivni Biden borio se sa suzama: Jedino žalim što on nije ovdje

Donald Trump
BIDENA NIJE NI SPOMENUO

Trumpov oproštajni govor: Molimo se za novu administraciju. Naš pokret je tek krenuo

28
Senate communications from the Prime Minister on the current political situation
KRIZA VLADE

Conte ostaje vladati bez obzira na rezultat glasanja u Senatu?