Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 11°C
  • crocop97:

    Svak cast gospodinu i kapa dolje.no Ipak malo je degutantno na svaku "obljetnicu", da se novinari nasladjuju sa ovakvim clancima i koriste osobnu tragediju za clickbajtanje. Prosjecnom citatelju koju niti moze provjeriti cinjenice niti zna tko je u pravu tko ... prikaži još!ko u krivu sto bi trebalo misliti sa ovoakvim clankom?? Ako je ovom covjeku ucinjena neka nepravda kako mi da znamo zasto? I koja vlast mu to cini, kakva vlast, lokalna , regionalna , uorava bolnice ? Kakvi podnesci ? O cemu se tu radi pojima nemamo. I koliko je vlasti vec izmjenjeno od te nesrece...mislim , svasta. Covjek je nadam se dobio obestecenje a ako nije kao i svima nama na zalost ostaje mu pravinim putem da se izbori za isto.

  • cenzura:

    Žao mi je čovjeka jer je stradao ali mislim da je previše izmanipuliran nezasitnim odvjetnicima koji su mu i sročili ovo pismo. Zbog čega ne napišete da je još 2009 g odbio naknadu od 7 milijuna kuna i da traži 25 milijuna.

  • samograd:

    Ovo je degutantno, svake godine kad je b lizu obljetnica tragedije na Kornatima koriste se roditelji i Frane Lučić za potpirivanje strasti ,ovlaš traženja krivca i odgovornosti.Upravo zbog toga što se krivac nažalost neće naći ova tema je medijskom žutilu ... prikaži još!u izvor za" paljenje naroda".

Još iz rubrike Vijesti

Outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Prague
2
ukinuli većinu mjera

Češka klasificira zemlje po riziku od zaraze, ograničenja putovanja ovise o kategoriji

oko 23 sata

Slabiji potres u Zagrebu: Dobro je zatreslo, jaka tutnjava i podrhtavanje

2
Marija Selak Raspudic
Marija Selak Raspudić:

'Hodam ulicom i opravdavam se kao da sam se odlučila baviti prostitucijom'

23