2 6°C
  • crocop97:

    Svak cast gospodinu i kapa dolje.no Ipak malo je degutantno na svaku "obljetnicu", da se novinari nasladjuju sa ovakvim clancima i koriste osobnu tragediju za clickbajtanje. Prosjecnom citatelju koju niti moze provjeriti cinjenice niti zna tko je u pravu tko ... prikaži još!ko u krivu sto bi trebalo misliti sa ovoakvim clankom?? Ako je ovom covjeku ucinjena neka nepravda kako mi da znamo zasto? I koja vlast mu to cini, kakva vlast, lokalna , regionalna , uorava bolnice ? Kakvi podnesci ? O cemu se tu radi pojima nemamo. I koliko je vlasti vec izmjenjeno od te nesrece...mislim , svasta. Covjek je nadam se dobio obestecenje a ako nije kao i svima nama na zalost ostaje mu pravinim putem da se izbori za isto.

  • samograd:

    Ovo je degutantno, svake godine kad je b lizu obljetnica tragedije na Kornatima koriste se roditelji i Frane Lučić za potpirivanje strasti ,ovlaš traženja krivca i odgovornosti.Upravo zbog toga što se krivac nažalost neće naći ova tema je medijskom žutilu ... prikaži još!u izvor za" paljenje naroda".

  • tajo777:

    Žao mi je čovjeka jer je stradao ali mislim da je previše izmanipuliran nezasitnim odvjetnicima koji su mu i sročili ovo pismo. Zbog čega ne napišete da je još 2009 g odbio naknadu od 7 milijuna kuna i da traži 25 milijuna.

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
Slovenija ne odustaje od ekskluzivnog prava

Rasprava o teranu na Općem sudu EU 3. prosinca

Erdogan i Trump
SASTANAK LIDERA

Trump: Veliki sam obožavatelj predsjednika Erdogana

Varaždin
POSLODAVAC POZNAT JAVNOSTI

Digli kredite da bi došli raditi u Hrvatsku, a onda im poslodavac priuštio noćnu moru

16