Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utopljenik iz Trenkova

Nastradali je bio pod jakim utjecajem alkohola

Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
26.05.2014.
u 12:33

Još uvijek se na zna kako je nastradali završio u potoku koji je te noći uslijed velike kiše bio povišenog vodostaja

Nakon što je obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti 35-godišnjeg T.G. iz Trenkova čije je tijelo u subotu ujutro pronađeno u potoku Stražemanki u Trenkovu između Velike i Požege utapanje, daljnjim policijskim istraživanjem doznalo se da ga je iz Požege dovezao taksist.

- U vrijeme kada ga je dovezao u Trenkovo, oko 3 sata noću, vladalo je olujno nevrijeme s jakom kišom i vjetrom. Taksist je policiji ispričao da je nastradali bio pod jakim utjecajem alkohola te čak nije znao točno reći gdje stanuje. Za vožnju je taksisti dao 100 kuna, a on mu je uzvratio 50 kuna koji su pronađeni u njegovu džepu.

Isto tako je potvrdio da je pored olujnog nevremena u mjestu bilo jako mračno. Međutim, još uvijek se na zna kako je nastradali završio u potoku koji je te noći uslijed velike kiše bio povišenog vodostaja - kazao je Franjo Kopunić, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu. Policijski službenici i dalje obavljaju razgovore s osobama koje su s pokojnikom bile u kontaktu.

>> Trenkovčanin se utopio u potoku Stražemanki

Komentara 1

HA
halki
20:34 26.05.2014.

Nekad se covjek mora napiti da bi znao zivjeti s budalama!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije