Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Nastavnici u štrajku skupljaju po 350 kuna za djecu s Downovim sindromom

OŠ Podturen
Facebook
21.11.2019.
u 11:35

Odlučili su se za 350 kuna po danu, iznos koji im, ako tako odluči Vlada, neće biti plaćen po danu štrajka

Djelatnici Osnovne škole Podturen u Međimurskoj županiji odlučili su da će svakog dana koji provedu u štrajku skupljati novac za Udruge djece sa sindromom Down.

Odlučili su se za 350 kuna po danu, iznos koji im, ako tako odluči Vlada, neće biti plaćen po danu štrajka.

- Danas smo skupili i više - istaknula je nastavnica u toj školi.

Komentara 3

Avatar nisam..robot
nisam..robot
12:49 21.11.2019.

Dno dna od odvratnoga populizma. Tako bi htjeli kao kupiti simpatije za svoj strajk. Sada koriste ovu djecu sa Down sindromom za svoje utjerivanje vece place, koju mnogi uopce ne zasluzuju. Dno dna!

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
20:21 21.11.2019.

E ovo je populizam !

AL
Alkana
11:50 21.11.2019.

U ovoj zemlji su svi osim političara potplaćeni. Sad je nažalost i jasno da ni naša djeca nemaju pravo na mirno obrazovanje bez stresa. Zar je onda čudno da mnoge mlade obitelji s djecom odlaze u inozemstvo i tamo školuju svoju djecu? Ovaj štrajk kojem se ne nazire kraj, potjerat će još više ljudi u inozemstvo. I nije istina da je samo vlada kriva. Krivi su i sindikati i sindikalne vođe, koje, dok prosvjetari ne primaju plaće, uredno spremaju svoje visoke plaće. Ministrica je trebal pozvati svu djecu da dođu u škole pa da se vidi koliko će prosvjetara htjeti raditi. Ni njima nije lako. Mnogi bi htjeli raditi, ali se boje osude svojih kolega>

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije