Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJE SE KORONE

Nastavljena karantena i za kriminalce - drugi dan zaredom bez kaznenih djela

Policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
26.03.2020.
u 11:41

Uz to ovaj put se u 24 sata nije dogodila niti jedna prometna nesreća. U utorak, za vrijeme snježnih padalina, bila je tek jedna

Nakon što je utorak na području Sisačko-moslavačke županije prošao bez ijednog kaznenog djela, što se ne pamti, isto se ponovilo i dan kasnije, u srijedu.

Policijska uprava sisačko-moslavačka priopćila je kako i u protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke nisu zabilježena kaznena djela.

Dakle, i kriminalci se, očito, pribojavaju koronavirusa. Uz to ovaj put se u 24 sata nije dogodila niti jedna prometna nesreća. U utorak, za vrijeme snježnih padalina, bila je tek jedna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije