Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE TEOLOŠKO LJETO
Povratak na članak

Nastavljaju se prijepori oko teološke škole u Dubrovniku: Oglasio se i glavni tajnik HBK

U središtu je poziv feminističkoj teologinji Tini Beattie da gostuje na Ljetnoj školi, zbog čega se pismom dubrovačkom biskupu mons. Mati Uziniću oglasio mostarsko duvanjski-biskup mons. Ratko Perić

Komentari 12

UM
Umjereni
08:32 09.07.2019.

Kakav je ovo članak? Nabrajanje zaključaka jedne crkvene organizacije do u tančine predstavlja novinski članak???? Što da prosječni čitatelj sada radi s tim?

VL
GV
golub Vaso
12:27 09.07.2019.

crkva je kao drug Staljin, samo dogme

VL
BA
bakulušić
10:48 09.07.2019.

Zaista je nepotrebno, pored tolikih teologa-pluralista kojima Hrvatska obiluje, dovlačiti iz svijeta osobe koje tek u novije vrijeme postaju poznate na tom području. Mislim da se biskup Mate trebao posavjetovati sa Pilselom. Maštrukom i Markešićem.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
08:29 09.07.2019.

Palić je jako loš biskup, Perić je unistio crkvu u Hercegovini a Uznić dovodjenjem probisvijeta isti je kao ova dvojica

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.