Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljeno suđenje

Sabo: 'Nisam nudio mito M. Budimir'

Željko Sabo
Foto: Davor Javorović/Pixsell
28.08.2014.
u 19:03

Presuda će biti izrečena u utorak u podne

– Nisam Mariji Budimir nudio nikakvo mito, nego isključivo mogućnost da bude na novoj listi SDP-a za nove izbore za Gradsko vijeće Vukovara – branio se danas bivši gradonačelnik Vukovara Željko Sabo pred Županijskim sudom u Osijeku, gdje mu se sudi za podmićivanje gradskih vijećnika.

Planirao ju je uvesti, objasnio je, u tim za iduće izbore jer je bila poznata i cijenjena kao osoba na Trpinjskoj cesti i Mitnici, dijelovima grada gdje je SDP želio ojačati svoje pozicije te polučiti bolje izborne rezultate. Dok optužba smatra da izneseni dokazi nedvojbeno upućuju na Sabinu krivnju, njegov odvjetnik Anto Nobilo misli kako su “i činjenično i pravno ozbiljno doveli u pitanje optužnicu”.

– Ovo je prvo i jedino suđenje u Hrvatskoj za podmićivanje vijećnika – iznio je Nobilo. Presuda će se izreći u utorak

>>  Željko Sabo: HDZ želi da Vukovar padne

Komentara 20

DU
Deleted user
10:44 28.08.2014.

Jad i bijeda raspadajuće partije koja živi u regionu a ceh placa Hrvatska

RI
rid
10:06 28.08.2014.

Bez komentara neka se pogleda u ogledalo.

ŽU
žuna
12:27 28.08.2014.

drug ssabo priznaje samo sud svoje partije, a onajoš nije odlučila hoće li drugar u predsedništvo ili tajništvo stranke, kad je siromah ostao bez fotelje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije