Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTE POSEBNE LAMPE

Mateja traže i noću uz obalu Save: ' Više molimo Boga da ga mi ne nađemo i da je negdje na suhom'

Beograd: Mjesto kod rijeke Save na kojima je Matej Periš zadnje viđen
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
25.01.2022.
u 17:49

Imaju i sonare koje koriste samo u specijalnim uvjetima, pronalaženje nestalih osoba. U nekim situacijama sonare koriste i za postavljanje mreža, tamo gdje su jata riba. No sad su ribarenje stavili u drugi plan i posvetili se potrazi, ispričao je detektiv

Potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem ušla je u 26. dan. Jedno od područja gdje se aktivno traga za nestalim mladićem je uz Savu. 

Ekipa Kurir televizije priključila se dobrovoljnom vatrogasnom društvu 'Palilula' koje provjerava duž cijele obale Save. Direktor DVD-a 'Palilula' Zoran Stojanovski rekao je da potragu obavljaju u koordinaciji s MUP-om.

- Mi smo od samog početka krenuli u potragu za nestalim u koordinaciji s MUP-om. Radimo potragu s obale, češljamo splavove, gdje god postoji mogućnost da se zadržao. Više molimo Boga da ga mi ne nađemo i da je on negdje na suhom, živ i zdrav - istaknuo je Stojanovski.

VIDEO: Netko je bio aktivan i na Instagramu Mateja Periša. Otac: Važne su mi samo službene informacije.

Kazao je da se pretraga obavlja i noću, jer se pomoću lampi vide i oni dijelovi koji su preko dana oku nevidljivi.

- Noću radimo pretragu, jer se pomoću ove lampe vidi i ono što se ne vidi preko dana. Potragu obavljamo s obale. Obilazimo sve prepreke koje su ga mogle zaustaviti ako je ušao u vodu te noći - kaže Stojanovski.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franc251
18:09 25.01.2022.

???? Istraga, ili samo vožnja brodićima gore dole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije