Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova žrtva prometa

Nastavlja se crni vikend - stradali kod Rogoznice i u Zagrebu

prometna
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
18.12.2011.
u 10:02

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na Jadranskoj magistrali na cesti D-8 u Stupin Čelinama od Rogoznice poginula je muška osoba. To je ukupno šesta žrtva prometa ovog vikenda.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na Jadranskoj magistrali na cesti D-8 u Stupin Čelinama od Rogoznice poginula je muška osoba.

A u KBC Zagreb preminula je pješakinja, još uvijek nepoznatnog identiteta od zadobivenih ozljeda kada je na nju jutros na Jordanovcu, kod kućnog broja 121 naletio autombil. Nalet osobnog vozila dogodio se jutros oko 9 sati, nakon čega je pješakinji pružena liječnička pomoć, no unatoč tomu podlegla je ozljedama.

To je ukupno sedma žrtva prometa ovog vikenda.

U sutobu se u Žrnovnici oko 18.50 sati dogodila  teška prometna nesreća. U izravnom sudaru osobnog vozila i autobusa poginula je jedna osoba. Kako neslužbeno doznajemo dvije osobe teško su ozlijeđene i prevezene u splitsku bolnicu. Nesreća se dogodila zbog skliskog kolinika.

Tri su osobe smrtno stradale na mjestu nesreće u Splitsko dalmatinskoj županiji  u rano jutro u subotu, jedan suvozač u osobnom automobilu koje je sletilo s kolnika je izgubio život u Krapinsko - zagorskoj županiji, dok je maloljetni motociklist poginuo u Novoj Mokošici na jugu zemlje.

 

Komentara 4

TO
Toni50
12:04 18.12.2011.

Toliko soli imamo ali pameti nemamo Nesreća se dogodila zbog skliskog kolinika.

DH
dalibor.hren
10:27 18.12.2011.

Skloiske ceste, nekvalitetne ceste, neprilagođena brzina, alkohol...

DU
Deleted user
11:35 18.12.2011.

sad će jaca reć da je smanjila nezaposlenost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije