Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prolongirani radovi

Nastavak radova na Poliklinici najranije za dva-tri mjeseca

poliklinika, zadar
Dino Stanin
15.04.2010.
u 18:50

Vještak je utvrdio da bi se u budućnosti mogle dogoditi nepravilnosti pa će se raditi pretprojektna dokumentacija

Za najmanje dva-tri mjeseca moglo bi se nastaviti raditi na zadarskoj Poliklinici ako to danas izvođač radova Alkom i investitor Ministarstvo zdravstva napokon potvrde. Za to vrijeme trebala bi biti izrađena pretprojektna dokumentacija jer je građevinski vještak utvrdio da bi i u budućnosti moglo biti određenih problema s projektom, izvijestio je jučer Dario Nakić, ravnatelj Opće bolnice Zadar.

Iako nije znao reći o kakvim bi problemima moglo biti riječ, Nakić je kazao kako se struka usuglasila da sporne garaže, zbog kojih su radovi bili prekinuti sedam mjeseci, neće biti srušene jer su kvalitetno sagrađene. Sve to prolongirat će završetak radova, no izlaska iz novčanih okvira prema sistemu "ključ u ruke", rečeno je, nema. Troškove zbog kašnjenja snosit će izvođač, splitski Alkom.

Podsjetimo, projekt vrijedan 145 milijuna kuna, za koji je novac namaknut kreditom Europske razvojne banke, trebao je biti gotov do listopada ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije