Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besmislena politika

Nastavak niza beskorisnih epizoda u režiji šibenskog Gradskog vijeća

'za dalmaciju......010410....sibenik Nastavljena sjednica gradskog vijeca grada Sibenika - Goran Grguricin Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
01.04.2010.
u 17:10

Nakon dugotrajnih i ispraznih razglabanja o dva prijedloga Statuta Grada Šibenika niti jedan nije prihvaćen jer ni jedna od politički suprotstavljenih grupacija nije imala većinu.

Zbivanja oko šibenskog Gradskog vijeća, koja mnogi Šibenčani s ljutnjom ili ogorčenjem smatraju tragikomičnima i štetnima za njihov grad, nastavljena su i jučer novom "epizodom", odnosno sjednicom.

Dan poslije sjednice koja je naprasno prekinuta nakon svega deset minuta zbog, kako je obrazloženo, uvreda vijećnika Ivana Ninića usmjerenih prema predsjedniku GV-a Goranu Grguričinu, jučerašnji skup vijećnika potrajao je znatno dulje, no čini se da je bio jednako beskoristan.

Naime, nakon dugotrajnih i po mnogima ispraznih razglabanja o dva prijedloga Statuta Grada Šibenika niti jedan nije prihvaćen jer ni jedna od politički suprotstavljenih grupacija nije imala većinu vijećničkih "ruku".

Komentara 1

OD
ODzizsKrajst
13:54 02.04.2010.

Pa naravno. Ne smiju sada odustati. Pretvorili su prekrasan kulturni grad u zaostalu i mrtvu selendru pa zašto sada stati, da vidimo gdje je dno i ima li ga ili se uvijek može još niže. Treba ubit duh ljudima najviše moguće da ne bi slučajno izašli na izbore i pokazali im svoje mišljenje o njima i njihovim potezima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije