Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nasred ulice izbo studente i pobjegao

nož
Agencije
21.01.2010.
u 12:20

Jedan od studenata osjetio je da ga je nešto ubolo, no pomislio je kako se kolega šali s elektrošokerom. Kada se okrenuo, vidio je svoga prijatelja na podu. Hitno su operirani.

S teškim tjelesnim ozljedama u osječkoj su bolnici završila dva mladića iz Slatine stara 19 i 23 godine, nakon što ih je jučer oko 17.30 sati izbo nepoznati muškarac.

Mladići su, naime, iz središta Osijeka Zvonimirovom ulicom išli u Studentski centar na ručak. S leđa im je prišao muškarac i obojicu ubo oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem.

Jedan od studenata osjetio je da ga je nešto ubolo, no pomislio je da se kolega šali s elektrošokerom. Kada se okrenuo, vidio je svoga prijatelja na podu. Obojica su hitno prevezena u osječku bolnicu gdje su još sinoć operirani. Trenutačno su izvan životne opasnosti.

Policija traga za nepoznatim muškarcem. Prema opisu mladića, radi se o muškarcu starom između 30 i 40 godina, kratkokosom i crnokosom, jače tjelesne građe, visokom oko 180 centimetara. Napadač je bio odjeven u smeđu jaknu s kapuljačom.

- Molimo građane koji su bili svjedoci ovoga događaja ili poznaju opisanu osobu da to dojave policiji na besplatni broj telefona 92 ili u najbližu policijsku postaju - kaže glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:03 21.01.2010.

Dugi noži vladaju Hrvatskom

BE
Becky
15:19 21.01.2010.

Mislio je da se kolega šalio s elektrošokerom???? Malo mi ta priča zvuči nevjerojatno!

BT
bili-tartuf
16:53 21.01.2010.

ma to je siromah klosár -gulija kumpire na ulici,..pa su se ova dva -spotaknula i pala na cákiju...i tako visé puta...!!...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije