Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović u fokusu

Naslovnice srpskih dnevnih novina: 'Šah mat za ustašu', 'Kraj blokade - orao pao, orao pao'

naslovnice Srbi
26.09.2015.
u 13:54

"Milanoviću, ukrao si nam 15 milijuna eura", piše na naslovnici srpskog dnevnog lista Blic.

Srpski dnevni listovi i tabloidi na današnjim naslovnicama ukidanje blokade hrvatske granice za vozila sa srpskim tablicama proglašavaju pobjedom srpske politike.

"Šah mat za ustašu", stoji veliki naslov na naslovnici Informera, a oprema je još dopunjena sa nadnaslovom "carinski rat - srpska pobjeda". Navode da je hrvatski premijer Zoran Milanović, pod pritiskom Bruxellesa, otvorio granicu. No, dodali su i da je Milanović nastavio "pljuvati" Srbiju rečenicom da je "slučajna država koja pljačka migrante".

"Orao pao, orao pao"

Tabloid Kurir uz nadnaslov na naslovnici "Kraj blokade - orao pao, orao pao" u naslovu piše da je "Milanović izgubio rat protiv Srbije" te su dodali još i podnaslov "Hrvatski premijer podvio rep i otvorio granicu po naredbi EU". Uz to su na naslovici izvijestili i da EU "pokreće istragu protiv predsjednika hrvatske Vlade".

U dnevnom listu Danas na naslovnici stoji veliki naslov "Milanović ukinuo blokadu", u nadnaslu su stavili izjavu povjerenika EU Johannesa Hahna koji je poručio "da se nema što pregovarati" već se trebaju "otvoriti granice", dok im je u podnaslovu objava da je ministar za rad Aleksandar Vulin dobio zadatak da tijekom vikenda preusmjeri val izbjeglica na granicu sa Mađarskom.

"Milanoviću, ukrao si nam 15 milijuna eura", piše na naslovnici srpskog dnevnog lista Blic. "Blokada prošla, šteta ostala", dodaju iz Blica. Na naslovnici su objavili fotografiju sa Bajakova uz opis "Konačno otvoreno jučer u 17 sati".

>>Sve o izbjegličkoj krizi čitajte u našem specijalu

>>Medijske slobode i demokracija u Srbiji očito su još daleko od Europe

>>Ranko Ostojić: Horgoš se ne koristi, a ono jučer je bila predstava. MUP: Za sva vozila otvoren GP Erdut

Komentara 85

PG
poducavam-glupe
14:16 26.09.2015.

Pa tko još puši te komunjarske štoseve i laži. Kukuriku foteljaši, prvo plasiraju sliku gdje je Zoki pola lica Pavelića, onda na skupu daju minutu šutnje za poginule hrvatske branitelje, mašu s hrvatskim zastavicama i slično Varaju i lažu kao i što su njihovi 45' samo da pridobiju koji naivan desničarski glas i ostanu u foteljama.

AN
Android
14:04 26.09.2015.

Premijer srbofil. Pola vlade srbi. Druga polovica peradi baulja u magli.

Avatar delminium
delminium
14:02 26.09.2015.

sad se i jedna srbija isprdava s hrvatskom, dajte milanoviću još jedan mandat nek nas nestane bolje nismo ni zaslužili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije