Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Sisku

Djevojci bacio staklenu čašu u lice: 'Ubit ću tebe i tvoju djecu'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31.03.2019.
u 17:32

Djevojka u siječnju nije prijavila ništa policiji, nego je postupak pokrenula protekli tjedan, a kao razlog dotadašnje šutnje navela je prijetnje svoga bivšeg dečka i njegova oca da će usmrtiti nju i njenu djecu ukoliko ga prijavi policiji

Siščanin Dejan Sredić (1995.) završio je u subotu u istražnom zatvoru zbog  sumnje da je 5. siječnja napao svoju godinu dana mlađu djevojku Maru Andrijašević, te joj nanio pri tome osobito teške tjelesne ozljede.

Riječ je o slučaju koji je protekli tjedan preplavio društvene mreže, a sve jer je Siščanka objavila na Facebook profilu svoje fotografije sa ožiljcima i prozvala bivšeg dečka za napad iz siječnja. Djevojka u siječnju nije prijavila ništa policiji, nego je postupak pokrenula protekli tjedan, a kao razlog dotadašnje šutnje navela je prijetnje svoga bivšeg dečka i njegova oca. U međuvremenu je i obrisala svoju objavu na Facebooku.

Policija i odvjetništvo je reagiralo te je Općinsko državno odvjetništvo na svojim internetskim stranicama objavilo, ne navodeći identitet, kako je provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1995.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo osobito teške tjelesne ozljede te kazneno djelo prijetnje.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik počinio navedena kaznena djela 5. siječnja 2019. u Sisku na štetu svoje djevojke (hrvatska državljanka, 1996.) s kojom je tada živio u zajedničkom kućanstvu, i to na način da joj je u jutarnjim satima tog dana bacio u lice staklenu čašu, uslijed čega je zadobila više posjekotina lica od kojih su nastali trajni ožiljci, a potom joj je zaprijetio da će usmrtiti nju i njenu djecu ukoliko ga prijavi policiji. Sucu istrage Županijskog suda u Sisku predloženo je da protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela što je sudac istrage prihvatio te je protiv okrivljenika određen istražni zatvor.“ – ističe se u priopćenju ODO-a u Sisku.

 

Komentara 2

AN
anp
18:16 31.03.2019.

Hrabri neki tipovi !

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:22 31.03.2019.

Pa potpisali smo Istanbulsku!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije