Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Nasilje u obitelji: Majci prijetio preko telefona, ocu oštetio vozilo

županijski sud rijeka,općinski sud rijeka
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
15.08.2020.
u 12:55

Njegovo daljnje divljanje spriječili su policajci koje je netko pozvao pa je priveden i kazneno prijavljen te pritvoren

Nakon što je ispitan, 33-godišnjak kojeg se sumnjiči za nasilje u obitelji je i pritvoren jer mu je sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je bio nasilan prema svojim roditeljima, odnosno da je tijekom 2018. te sve do 12. kolovoza 2020. u okolici Rijeke, svojim roditeljima učestalo prijetio te ih je i vrijeđao.

Tako je 12. kolovoza telefonom nazvao majku te joj je prvo zaprijetio. A potom je došao do kuće svojih roditelja gdje je oštetio očevo vozilo te razbijao namještaj po kući. Njegovo daljnje divljanje spriječili su policajci koje je netko pozvao pa je priveden i kazneno prijavljen te pritvoren.

Ključne riječi

Komentara 1

KO
Kokoiduhovi
11:23 17.08.2020.

Doživotnu zabranu prilaska, A roditelji, ako imaju imalo mozga, sklopiti ugovor o dosmrtnom uzdržavanju uz pomoć odvjetnika ili javnog bilježnika i ne ostaviti gnjidi ništa. Prokleti cuger i ništ koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije